Ангелски коси с извънземен произход
Angelic Hair with Extraterrestrial Origins
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Ангелски коси с извънземен произход

Ангелски коси с извънземен произход

MarianeMariane
Джедай
329112126
Ангелски коси

Ангелската коса е името, което хората са дали на тайнствена субстанция, която обикновено се разпръсква след преминаването на НЛО в нашата атмосфера.

Самите ангелски коси са вещества, подобни на фина паяжина, полупрозрачни стъкловидни нишки, които при контакт с човешката кожа стават изключително летливи и бързо се изпаряват, като след тях остава само прозрачна утайка.

НЛО

Изследването на този феномен започва едва в средата на миналия век. Първите наблюдение върху физичните свойства на редкия феномен, както и опит да изследва химическия му състав, прави италианският химик Данило Гоци. Той е успял да идентифицира донесените за изследване ангелски коси като бор-силициево стъкло в нестабилно състояние.

Най-известния случая на „дъжд“ от ангелски коси се е наблюдавал през 1954 г. във Венеция. Италианците Дженаро Лючети и Пиетро Ластручи си пиели кафето на балкона на хотелската си стая, прочутия площад Сан Марко, когато забелязали два огромни вретенообразни обекта.

Обектите, очевидно с извънземен произход, преминали с висока скорост по небето, направили плавен завой над площада и изчезнали безследно в небето.

Ангелски коси - НЛО

Само няколко минути след странния инцидент на площад Сан Марко, участниците и зрителите на футболен мач във Флоренция също станали очевидци на НЛО. Повече от 10 000 души, в т.ч. футболисти, журналисти и футболни съдии наблюдавали странни „летящи пури“ над стадиона. Наложило се футболната среща временно да се прекрати.

Но дори след като тайнствените обекти изчезнали в небето подновявянето на мача се оказало невъзможно, защото се оказало, че цялото футболно игрище е покрито от прозрачна лепкава паяжина.

По-смелите очевидци на мистериозното събитие се опитали да задържят субстанцията в ръката си, но тя бързо потъмнявала, втечнявала се и изчезвала.

Предприемчивият студент Алфредо Якопоци успява да вземе проба от веществото – само няколко прозрачни нишки в епруветка, която по случайност носи в дожоба си. Епруветката с мистериозната субстанция попада в ръцете на професора от Флорентинския университет Джовани Канери, който ги предава на проф. Данило Гоци.

Феномена Ангелски коси

Според американския уфолог Чарлз Мейн „ангелските коси“ са материален резултат от работата на двигателите на НЛО, които се отделят навън подобно на отработени газове от двигатели с вътрешно горене.

Бързото им изчезване се дължи на факта, че веществото е много несталбилно в нашата реалност. Премествайки се в първичното му пространствено-времеви континиум, то просто се изпарява от нашия.

Според други влиятелни уфолози небесната паяжина е чиста материализация на някои духовни сили, своеобразна ектоплазма, която се отделя при спиритически сеанси.

Най-научно издържаната теория посочва, че ангелските коси, които падат на Земята, са в резултат на йонизиране на въздуха от електро-магнитното поле, което обгражда НЛО.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest