sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Хиромантия: Значение на линията на Марс

Хиромантия: Значение на линията на Марс

AdminAdmin
Дарт Вейдър
658392
Хиромантия: Значение на линията на Марс
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Линията на Марс е от голямо значение за хироманитията. Линиите на Марс започват от ниските места в областта на Марс или от началото на линията на живота и продължават към възвишението на Венера. След продължителни проучвания, хиромантите са на мнение, че може да има една или повече от една линия на Марс. Значението на линията на Марс зависи от формата и структурата й на ръката на даден човек. Линията на Марс може да бъде дебела или тънка.

Хиромантите класифицират линиите на Марс в две обширни категории. Единият вид линия, която започва от линията на живота, може да се нарече асистент на линията на живота; понякога тази линия продължава паралелно с линията на живота до самия й край. Вторият вид линия е тази, която не продължава с линията на живота, а се отправя директно към възвишението на Венера.

Първият вид линии на Марс вещаят добри неща според хиромантията. Хората, които имат такива линии са гении и много интелигентни. Те са надарени със специални способности да мислят и разбират. Освен това тези хора са дисциплинирани и са благословени с качеството си да са мъдри. Те са много последователни и имат силна вяра в себе си. В резултат на това, каквото и решение да вземат в живота си, те се придържат към него до край. На такива хора може да се разчита и са социално отговорни.

Тъй като тези хора твърдо вярват в себе си, те се стремят да постигнат своята цел в живота. Те често са успели хора и не спират докато не постигнат целта си. Имат здраво телосложение и внушителен характер, но въпреки това не са агресивни по природа.

Хората, които имат втория тип линия на Марс, са безгрижни в своя живот. Те са досадни по природа. Много са арогантни и могат да направят всичко, когато изпаднат в ярост. Освен това обичат да са в компанията на хора от по-низш ранг.

Понякога се случва някои линии да се разклоняват от линиите на Марс и да се движат по-нагоре. Те показват, че човека прави изключителни усилия, за да постигне своята мечта. Ако тези линии се срещнат с линията на съдбата, това е нещо превъзходно според хиромантията. Ако тези линии се срещнат с линията на сърцето, то тогава този човек е много чувствителен и сантиментален.

Обратното обаче се случва, когато линиите на Марс продължат и „прережат” линията на съдбата или линията на успеха. В тези случаи, човек среща повече от необходимите препятствия и трудности в живота си. Ако тези линии са в контакт с линията на съдбата, тогава се счита, че човека няма късмет. Такива хора често се сблъскват с препятствия и пречки, когато напредват в живота. Ако тези линии на Марс докосват линията на брака, тогава семейния живот не е щастлив.

Ако линията на Марс е здрава, силно изпъкваща и е двойна, тогава със сигурност този човек е престъпник или дори убиец. Но ако не е двойна, тогава човека е в състояние да достигне до много висока служба в армията.

Линиите на Марс са от голямо значение при определяне на съдбата, въпреки че се считат за второстепенни линии на ръката. Един опитен хиромант винаги отдава голямо значение на тези линии, когато разглежда ръката на даден човек.

Още от хиромантия: Линиите на ръката
Линията на Съдбата
Линията на Брака
Линията на Здравето
Линията на Разума
Линията на Успеха
Линията на Живота
Линията на Сърцето
Пояса на Венера

Още от хиромантия: Пръстите и ръката
Палците и пръстите
Безименния Пръст
Средния Пръст
Показалеца
Възли на пръстите
Структура на ръката
Пръстите и пръстените
Големината на пръстите

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
54
44
33
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
super_girl
super_girl
05.11.2012 16:41
какво ще стане ако е само на дясната ръка?
0
0
super_girl
super_girl
30.10.2012 20:26
иухууууууу...... имам такава, само дето не се забелязва лесно
0
0
niko
niko
08.05.2012 17:02
Ама аз такава линя нямам
0
0
българ4е
българ4е
31.03.2012 13:06
аз нямам линията на марс това опасно ли е
0
0