sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Хиромантия: Извиване и гъвкавост на ръцете

Хиромантия: Извиване и гъвкавост на ръцете

AdminAdmin
Дарт Вейдър
658392
Хиромантия: Извиване и гъвкавост на ръцете
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Как държите ръката си обикновено? Веднъж един психиатър ми посочи, че често стискам ръката си – не в здрав юмрук, а почти като юмрук. Тя ме предупреди, че ако държа пръстите си постоянно в това положение, ще имам артрит на стари години. ( "A ще имате по-хубави неща, които да правите на стари години, отколкото да се притеснявате за артрита си, " каза тя.) Начинът, по който хората си държат ръцете, точно както начина, по който те държат телата си, говори много за това какво става в съзнанието на човека. Извиването на ръката е естествена позиция, когато човек не знае, че е наблюдаван. Освен това, гъвкавостта на ръката може да бъде оценена от хиромант, когато той я чете.

Ръка, извита напред. Ако вашата ръка е естествено извита напред (от само себе си), това показва алчност, подлост, прекомерна предпазливост и страхливост.

Ръка, извита назад. Ако от друга страна, вашата ръка е естествено извита назад, това показва необикновени инстинкти, разговорливост и добронамерено отношение. Замислете се: ако видите някой да върви пеша надолу по улицата с ръце, извити назад, това изглежда някак си бохемски. Той прилича на човек, който има много забавления в живота си!

Относно гъвкавостта:

Схванати пръсти. Знак за практичност и праволинейност, а понякога и за твърд и непоколебим характер.

Гъвкави пръсти. Бохемска нагласа, любознателност, и липса на представа за стойността на парите.

Носенето на пръстените

Защо хората носят пръстени? Хиромантите казват, че пръстените са мощни устройства, предназначени да увеличават естествената сила на ръката. Това твърдение е в унисон с идеята, че чрез манипулирането на символите на действителността (т.е. ръката), ти също така можеш да манипулираш в действителност реалността. Носенето на пръстени е ефективен, но подсъзнателен опит да се направи това. Например, някои хора носят пръстени, за да си набавят емоционална защита. По принцип, пръстените на показалеца засилват амбицията, а тези, носени на средния пръст, символизират материалистичен характер. Въпреки че много хора носят пръстени на безименните пръсти, много на брой или пък големи пръстени на това място могат да са знак за емоционално или творческо разочарование или неудовлетвореност. Пръстени на малкия пръст, могат да са знак за трудности в сексуалния живот.

Превод от англ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest