Работата в годината на Змията
Work in the Year of the Snake
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Работата в годината на Змията

Работата в годината на Змията

Работен хороскоп
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Очакването на новата година винаги е свързано с много нови надежди и мечти. Мечти за едно по-добро бъдеще с повече успехи и сбъднати мечти, с по-малко разочарования и трудни моменти. Мечти за по-добра работа с по-добри условия и естествено по-добро заплащане.

Добрият живот е приоритет на всеки, но за да успеем да го постигнем имаме нужда от работа, която да ни го осигури. През последните години безработицата е силно засилена и особено младите хора избират пътя на гурбетчийството. Но ето задава се нова година – годината на змията, а може би тя ще бъде по-благосклонна към всички, които имат нужда от възможности?

Според астролозите ще има достатъчно работа през годината на змията. По-сериозна за онези, които се занимават с интелектуална дейност. Освен това силният период ще започне през средата на годината. Онези от вас, които са на ръководни постове ще бъдат натоварени с много нови задължения, но ако искат да запазят мястото си, ще се наложи да бъдат стриктни в това, което вършат.

Работа

Ако започвате нов бизнес през тази година – бъдете стриктни в организацията и задължително се опитайте да устроите приятелска атмосфера. Най-добрият начин работата да върви е, когато на подчинените ви им е приятно да я вършат, тоест биват поощрявани. Положете малко усилия да им покажете, че са ценни кадри за вас.

През тази година работа ще има повече и ако не успеете да ги удовлетворите, хората работещи за вас няма да се замислят дали да останат ваши подчинени.

Работни успехи

Бъдете справедливи началници и това ще носи успехи на всички – на работниците, на фирмата и на вас. Винаги прочитайте документи, които трябва да се подпишат – змията е коварно животно и може да ви изиграе лоша шега при най-малкото невнимание от ваша страна.

Ако сте от онези, които все още чакат момента някой да ги потърси поне за интервю – щастието ви се усмихва. Полагайте повече усилия, за да успеете да докажете, че сте точен човек за избраното място, бъдете приветливи и приятелски настроени.

Изцяло годината на змията дава добри възможности за работа, но трябва да ги уловите. Змията не толерира нежеланието за развитие и така нареченият работен процес „ден за ден”.

Работете с хъс и желание, за да имате успехи. А добрата работна среда, също е важна – успехът, парите и работата не са всичко на този свят и годината на змията ще ни покаже, че добрите отношения с хората могат да отворят много повече врати, отколкото предполагаме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
захира
захира
16.02.2013 00:48
Дано да е вярно предсказанието за онези, които очакват да бъдат поканени поне на интервю.
1
0