Характер според частите на лицето
Read People’s Nature from Parts of Their Face
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер според частите на лицето

Характер според частите на лицето

Характер според частите на лицето
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

През живота си един човек среща толкова много други хора, които, по един или друг начин, имат прилика по между си. И макар да звучи на някои малко невероятно, оказва се чертите на лицето ни издават много повече, отколкото сме предполагали.

Различните линии, формата на носа, устните, очите, големината на челото показват много голяма част от характера на човека. С други думи хората с еднакви черти или поне приблизително еднакви имат и сходни черти в характерите си, а дали наистина е така?

Да започнем да разглеждаме различните форми на носовете.

Дълъг нос – онези, които имат дълги нослета, притежават много силно изявена индивидуалност. Късият нос е притежание на хора, които са изключително открити и не се притесняват от това.

Нос, който има връх заоблен навътре говори за човек, който е злопаметен и доста хитър, но въпреки това много деен и способен. Чип нос – смята се, че го притежават незрели хора, доста наивни. Широкият нос – ако притежавате такава форма на носа, то вие сте от хората, които вършат нещата с повече сърце и по-малко вследствие на разум. Тесен нос – той говори за човек, който мисли повече при вземането на решение отколкото чувства.

Очите са прозорец към душата – и в това никой не се съмнява. Поглеждайки очите на някого, можеш да разбереш що за човек е, а ето и какво означава формата им:

Форма на очите

Големи очи – говорят за човек, който притежава благородство и умее да се справя в по-сложни ситуации. Малката форма на очите говори за човек, който е по-пестелив в мислите и разсъжденията си и често доста инатлив.

Широко отворените очи говорят за човек с много весела същност, който в същото време е здраво стъпил на земята. Кръглата форма издава човек, който обича да мечтае, но в действията е малко по-мързелив.

Големината на челото също говори за това какъв е човекът всъщност. Смята се, че хората с високо чело са по-любознателни от тези с ниско чело, освен това имат скрити таланти.

Устните могат да ни помогнат да разберем още малко от човешката същност. Неведнъж сме чували да се говори за чувствени устни – това най-често са плътните. Те говорят още за доброта и малко ленивост. Тънките устни са притежание на хората, които доста лесно се разгневяват, а и са дребнави.

Форма на устните

Ако смятате, че това са частите от лицето, които „говорят” за нас, то знайте, че пропускате една от най-важните - брадата. Това, което тя показва, е силата на волята във всеки от нас. Острата брада показва, че имате силна воля и разсъждавате с главата си и никога със сърцето. Ако брадата е изявена напред, то значи сте от хората, чиято воля никога не може да бъде сломена.

Заоблената брада притежават хората, които предпочитат да постигат нещата по-лесно, тоест нямат силно изявена воля, а са по-скоро на етапи. Ако имате трапчинка на брадата – това най-често издава силна доброта, чувствителност и постоянство.

Ушите също могат да издадат кой е и какъв е техният притежател. Ако имате малки уши, то значи сте от личностите, които обичат да постигат всичко, с което се заемат, без да се отдават на умората.

Големите уши са притежавани от хора с много енергия и обикновено имат някакви артистични заложби. Ако ушите ви са напълно съразмерни с главата това означава, че сте уверен и спокоен човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest