Годината на змията за Рак
Year of the Snake for Cancer
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Годината на змията за Рак

Годината на змията за Рак

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k447
Зодия Рак
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Годината на змията ще отключи много качества на Рака, като съпричастност и съчувствие към другите. От друга страна ще съумявате брилянтно да използвате умението си да поставяте другите на мястото им.

През 2013 г. ви очаква да се обучавате и да предавате знания на другите. Стремежът ви към знание ще се задържи до края на тази година. Също така може да разчитате на укрепване на положението в обществената сфера, а вие обичате да демонстрирате статуса си на стабилни хора.

През годината ще срещнете мъдри хора. По-възрастни роднини ще ви подкрепят. Успехите ви ще срещат и трудности, които ще преодолеете през есента. Търпението и вярата трябва неотлъчно да ви съпътстват.

Представите за добро и зло през 2013 г. за Рак ще се изострят, а разбирането за тях ще стане крайно и абсолютно. Честото изпитване на отегчение, самота и неразбирателство с околните ви съпътстват от много време насам. Много верни хора си тръгват от вас. Не хабете емоции си за тях, не са ви необходими - създават ви само неприятност.

А ако обичате да сте обкръжени от верни хора, които не ви изправят пред различни неприятни обстоятелства, 2013 г. ви предлага вътрешна сила, но и много напрежение. Чакат ви изпитания на духа, но вие без притеснения ще се справите с тях, тъй като не ви е за първи път.

Година на змията

Много от вас са си поставили висока или високи цели през изминалата година. Търпението и мъдростта ще са вашите спътници при изпълнението на целите. В първата половина на годината това ще ви се отдаде леко, но през втората половина трябва да полагате повече усилия. В средата на есента ще ви се наложи да преодолявате по-сложен път към преоткриване на ценностната си система.

В любовно отношение годината на змията предоставя на представителите на зодиакалния знак Рак един вид култ към тях. Те ще са обект на обожание, който ще бъде поставян на пиедестал. Точно в този момент трябва да се вгледате в себе си и да преосмислите вашите слабости. Не допускайте да нараните партньора, който ви обожава.

Да си го кажем с една дума – през 2013 ви очаква успех. Той ще ви покаже път, чрез който ще забравите за чувства като пустота и отегчение, а пътуването ще ви донесе много положителни вълнения и приключения.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest