Годината на змията за Стрелец
Year of the Snake for Sagittarius
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Годината на змията за Стрелец

Годината на змията за Стрелец

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983516
Зодия Стрелец
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Годината на змията ще е много благоприятна за представителите на зодия Стрелец. През тази година планетите ще бъдат на тяхна страна и ще им подсигурят жизненост и енергия, за да намалят пречките по пътя си. Влиянието на планетите ще ги направи по-оптимистични и ще имат повече удобни случаи да премахнат ограниченията и съображенията, които вече не са актуални.

Ще изпитват дълбока необходимост да направят живота си сигурен, както и този на близкото си обкръжение. От съществено значение ще бъде да забавят темпото, за да не пропуснат някой етап.

Основната си енергия Стрелец ще влага в рамките на професионалната сфера през тази година. В същото време ще бъде спокоен, след като види резултатите, които е постигнал накрая. Те ще го стимулират да продължи и да стигне още по-далеч. Сам ще откриете пътя, изпълнен с възможности за професионално израстване и успехи. Отношенията с по-висшестоящите ще протичат гладко, защото съумява да прокламира идеите си с такт и добър усет. Това ще бъде полезно за израстването му в йерархията.

През тази година любовните връзки на Стрелците ще започват перспективно от гледна точка на стабилността, изграждането и трансформирането в дългосрочен план. Чрез размишления ще стигнат до същността на емоционалния си живот. Ще бъдат по-малко лекомислени от обикновено и ще могат да се възползват от по-доброто качество на взаимоотношения. Ще имат по-голяма нужда от нежност и близост от обичайното.

Флирт

Всякакви видове маски ще станат твърде тежки за носене и все по-безполезни. Така ще знаят как да помогнат на партньора си да бъде възможно най-открит, както и ще имат възможност да разграничават ясно истинските намерения на хората, които ще пресичат пътя им. За първи път ще е невъзможно Стрелец да бъде заблуден.

Въпреки всичко не трябва да забравят да запазят минимално количество незаинтересованост, особено след като са проучили партньора си толкова, колкото са пожелали. Ако прекалят, твърде вероятно е да направят партньора си недоверчив и в отбранителна позиция.

Годината на змията ще донесе много промени на вечно оптимистичния Стрелец. Преместване в чужбина или нов начин на живот, преустройство на дома или семейството – само времето ще покажа. А за необвързаните тази година ще донесе желаното изясняване на копнежите, а защо не и нов партньор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest