sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Кучетата предсказват бъдещето

Кучетата предсказват бъдещето

Нина НордНина Норд
Джедай
788554
Сладко кученце
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Смята се, че кучетата могат да предсказват бъдещето, тъй като енергийните свойства на тези животни са много близки до тези на човека. Менталното тяло на кучето е развито много повече, отколкото на останалите домашни животни и затова кучето най-добре може да предскаже бъдещето. В това отношение с него не могат да се сравнят дори котките.

Пророческите способности на кучетата са използвани от най-древни времена от жреци в храмове на различни народи, а също така от селските знахари.

Според поведението на животните могат да се предскажат редица събития. Смята се, че някой ще умре, ако кучето, което се намира в къщата, се опитва да излезе от нея, а след като излезе, застава до прозореца или до вратата и започва да вие, като носът му е насочен надолу.

Ако внезапно кучето откаже да яде в къща, в която има болен човек, то усеща, че състоянието на болния започва да се влошава. В такъв случай е необходима намесата на лекар.

Ако кучето иска да излезе навън и веднага започва да копае дупка близо до къщата, това е знак, че някой ще умре.

Ловджийски кучета

Ако кучето се притиска силно до стопанина си, много спи и яде малко, се задава много силна буря.

Стопанинът на кучето ще бъде споходен от голям късмет, ако кучето лае насън, въргаля се пред дома му, търка се в краката на приятел на стопанина си.

В някои магически традиции кучето е било използвано за постигане на смелост. Така например в Северна Америка е трябвало мъж да изяде сърцето на куче, за да стане смел.

Лечители от древни времена са използвали кучето, за да лекуват болести на нервната система. Болните трябвало само да галят козината на кучето известно време.

За разлика от котките, които приемат цялата ви отрицателна енергия, кучето ви зарежда с положителна енергия и ви лекува от последствията на стрес. Ако сте нервни, достатъчно е да погалите куче, и ще усетите че се успокоявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
57
410
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
A**
A**
23.06.2014 19:55
аз имам куче което си няма порода но прилича на териер както и да е
тази статия и чудесна и много вярна веднъж кучето ми много беше унило постоянно ми се търкаше в краката и се галеше мина се време и така загърмя чак градушка заваля :Р
5
9
в
в
24.02.2014 13:45
твоята дума срещто моята аз казах някои нещта - а ти маи лъжеш и с котките и с гадаенето на бъдещето.
сигорно ще кажеш ако щеш вярвай. повечето хора го казват.
3
5
nqkoi
nqkoi
24.12.2013 22:18
Има верни неща на които съм ставал свидетел!
5
1
ва
ва
28.07.2013 12:42
аз не харесвам тази статия по отношение на предсказването на бдештето с кучетата да немогт да да се срвнявт дори котките о значи по отношениена нешто измислено и защо котките да поемат негтивната енергия аз знам че котките са много позитивно настроени зада има в тях негтивна енергия но с котката ште се почувствш добре така че зашто точно котките да не ни зарецдт с позетивна инергия и зашто воубште са нмесени котки тук само ги обиждат
5
8
Е.
Е.
07.04.2016 17:29
Ти си много зле. Защо си мислиш, че обиждат котките те казватче котките поемат негативната енергия(лошите мисли,тъгата,стреса и др.), а кучетата те зареждат с позитивна(развеселяват те и др.)Не ти го казвам с лоши намерения просто ти обяснявам.
5
0
в
в
28.07.2013 12:11
това са глупости какво като кучетата имат енергични своиста близки до човешките и какво като имт по рзвито ментално тяло тяло зашто това да им даво омението да предсказват бдештето дори и някои прицказания да се збднат светът нее толкова малк може всштото време куче да се претиска силно до стопанинаси много да спи и яде но ништо да не стане
0
8
Йо
Йо
07.04.2016 16:24
Знаеш ли какво? Не ти разбрах коментара.. Може би от правописа ти...
5
0
fudjiarah
fudjiarah
08.04.2013 18:23
ПРЕКРАСНА СТАТИЯ!ВСИЧКО Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО,КУЧЕТАТА СА МНОГО МИЛИ И ПРЕДАНИ СЪЩЕСТВА!ИМАМ МОПС,С КОЙТО ИМАМ МНОГО СИЛНА ВРЪЗКА И ТОЙ НАИСТИНА УСЕЩА МОИТЕ СЪСТОЯНИЯ.
6
6
Ваня
Ваня
02.10.2012 17:36
Обичам кучета. Самата аз имам 3 пекинеза и всичко което прочетох тук много ми допадна. Абсолютна истина е, че зареждат с много позитивна енергия.
13
12