sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Числата на кармичния дълг

Числата на кармичния дълг

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Числата на кармичния дълг
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Съществуват четири числа на кармичния дълг: 13, 14, 16, 19. Цифрите на кармичния дълг са скрити в името ви, фамилията, датата на раждането ви.

Възможно е да сте родени на някоя от тези четири дати. Има и вариант, в който като съберете числата от вашето име или фамилия според нумерологията, да се получи едно от тези числа, преди да го превърнете в едноцифрено. Можете просто да забележите едно от тези четири числа на място, което е свързано по някакъв начин със съдбата ви.

Което и да е от тези четири числа означава верига от определени грешки, натрупани при предишни прераждания. Значението на всяко от тези числа ще ви подскаже по какъв точно начин сте натрупали дълга си.

13 е числото на липсата на контрол и на хаоса. Човек, при който се среща това число, е бил мързелив и хаотичен, лекомислен и пълен с негативизъм. В критичен момент този човек е изоставил всичко, за да не поема отговорността.

В това прераждане този човек трябва дълго и упорито да работи за постигането на всяко нещо. Той не трябва да се разпилява, а да се концентрира върху една основна задача. Ключът към погасяване на дълга е готовност да помогне.

14 е число на потискане на околните. Човек с такова число е отнемал свободата на другите и е смятал, че е повече от всички останали.

В този живот той трябва да разбере, че всеки има право на свобода и независимост. Такъв човек не трябва да се опитва да унижава хората и да ги подчинява. Тези хора са скандалджии и трябва да обуздаят гнева си и любовта си към парите.

Ключът към погасяване на дълга е в признанието на това, че и останалите имат право да живеят както те решат.

16 е числото на пречистването. Човек с такова число е бил краен егоист, а в този живот постоянно затъва в неприятности. Той постоянно е подложен на унижение, тъй като самият той е унижавал много хора в предишно прераждане.

Ключът към погасяването на дълга е във възприятието на истинските морални и духовни ценности. Този човек трябва да се обгради с приятелите и да оцени красотата и хармонията на живота.

19 е числото на неблагодарността. Това е най-странното кармично число, тъй като то не предвижда наказание за дълговете, а само развитие на линията, към която човек се е придържал в предишния си живот, но не в достатъчен мащаб. В предишното си прераждане този човек е бил неблагодарен към околните.

В този живот човекът с число 19 трябва да връща дългове към определени хора. Той не трябва да иска благодарност за това, което прави, а да бъде добър и да се вслушва в съвети. Ключът към погасяване на дълга е стремежът към общуване със света.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
57
415
36
27
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ох
ох
30.04.2014 18:49
Приятелят ми е роден на 14-ти.Много е конфликтен и скандалджия.
0
0
Владимир
Владимир
04.08.2013 08:25
Роден съм на 13, само да ви споделя, от борчове немога да се отърва!!!
0
0
Станимира
Станимира
28.10.2012 11:50
добре казано за тези числа , но къде отидоха и другите?
0
0
диди
диди
31.08.2012 12:44
Откъде информация за тези числа? Има и други като нап. 4 , 8, 26. Нещо за тях знаете ли?
0
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
28.08.2012 18:54
Всичко в живота може да се превърне в математика. Всъщност математиката е навсякъде!
0
0
Тeddi
Тeddi
22.08.2012 12:51
Хах.. Аз съм родена на 19.. Странно, аз много имам навика да благодаря и да се извинявам (оо да, да се извинявам определено..).. Дали пък това, че в миналия си живот не съм била много благодара сега ме кара да се извинявам постоянно..?! Сега не се хваля, че съм благодарна този живот ;), просто питам.. ;);) Ако това е урока, който трябва да науча ще е супер, защото ще знам какво да правя, за да не натрупвам кармичен дълг..!! ^о^
4
0