Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на раците

Характер на раците

Характер на раците

За раците всичко, което може да се каже, се събира само в няколко думи. Те са инатливи, изключително обичливи и обичащи всичко, свързано със семейство и уют. Понякога проявяват безсмислен инат, но пък за изключителни приятели и за да ги ядосате или изнервите, трябва сериозно да прекалите.

От друга страна раците имат прекрасни идеи заради голямото си въображение и са доста оригинални. На моменти са непостоянни, но като че ли това е качество от неговия характер, което по често му се приписва, отколкото да притежава в действителност. Не е по-непостоянен от другите зодиакални знаци.

Характер на раците

Работливи и много способни са – ако пожелаят да свършат нещо, могат да направят неподозирани неща.

Въпреки голямото си въображение и може би до някаква степен заради него, те не проявяват инициатива, което поражда недоумение. Предпочитат да бъдат подтикнати или посъветвани от някой друг, а след това биха могли да развият и обогатят идеята.

Изключително чувствителни във всяко едно отношение, раците трябва да бъдат приемани такива, каквито са. Имат склонност да бъдат нещастни в някакви периоди без особено видими причини. Освен това могат да развалят деня си заради нещо съвсем дребно, привидно незначително за останалите представители на различните зодии.

Въпреки това обаче, голяма част от раците притежават особено пиперливо чувство за хумор, което на фона на чувствителността им се откроява силно и дори контрастира.

Много внимателни и обичливи, раците могат да създадат проблем от нищото. Всяка малка дрязга с вас и човек от зодия рак, може да се превърне в ожесточена кавга.

Вашата мисъл е „Прави го нарочно”, а мисълта на рака „Защо иска да ме нарани”. Така че най-добре не придавайте много голяма важност на споровете, които възникват помежду ви. За най-близкото си обкръжение е готов на всичко – услужлив, обичлив и много всеотдаен, ракът е по скоро верен и към приятелите и към половинката си.

„Дойдох неразбран, отивам си неразбран, един ме разбра – и то погрешно...” е хумористично намигване към представителите на тази зодия, но както се казва във всяка шега има и доза истина. Така че, когато им мине лошото настроение, а вие трябва да проявите търпение, всичко ще бъде по старому – с усмивки, шеги и закачки, липса на скука в тяхното обкръжение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
534
428
315
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (25)

Изпрати
Боянка
Боянка
03.04.2016 23:09
раците умеят изключително добре да прикриват чувствата си и рядко ракът прави драма особедно на хората на които държи
13
2
Мitko
Мitko
17.02.2016 12:23
Аз бях с едно девойче 4 години.. аз съм лъв а тя е рак. Дори сега хаха аз пак чета форуми за рак въпреки че пряко с нея нямам вече контакт. Не съм света вода, постоянно има момичета и жени които плачат защото съм бил дистанциран и тея всичките женски глупости. Признавам ви... съдейки по това момиче в живота ми, което е рак и всичките останали непотребни скучни и еднакви девойки, които държа и аз не знам защо, дори секса не е фактор, та на фона на всичко останало аз наистина признавам че ракът е просто един необятен интерес за лъва. За мен жена рак е огромна слабост, просто не знам какво има у тези момичета но каквто и да е ми е трудно да им правя тези номера на тях.. Жените рак са годни само за любов, но от онази изгарящата любов в очите на мен като представител на зодия лъв а и смятам че и за другите мъже лъвове също. На 22 съм между другото.
7
7
Нина
Нина
13.02.2016 14:57
Пълни глупости..най-добрата ми приятелка е зодия рак и е страхотна...винаги поставя другите на първо място,гледа с какво може да помогне дори на врага си и има страхотно чувство за хумор...всички хора са различни дори от една зодия да са.
9
2
рак
рак
13.02.2016 14:54
Аз съм зодия рак и не всичко оттук е вярно...то си е и до човек и до характер,а и не всички раци са еднанкви така,че...
3
0
лол
лол
10.01.2016 15:23
Не харесвам зодия Рак, всички които познавам са едни и същи.. Егоисти, все на тяхното трябва да стане, от мухата правят слон за всичко.. Все те са неразбрани "горкичките" а за мъжете няма какво да коментирам, да не са ти на главата..родени да бъдат жени..мрънкала и мега досадни и супер сръдливи ... Радвам се че съм ги разкарала от живота си, че много ме дразнят !!!
9
21
хм..
хм..
22.10.2015 14:38
С една дума..неприятни, досадни и мрънкащи хорица !!! Не мога да понасям раците !!!
15
28
Дойчо
Дойчо
10.10.2015 16:25
общо взето доколкото разбирам,не стават
4
22
Veselin dimitrov
Veselin dimitrov
06.06.2015 12:28
Absolutno 5 ot 6
6
6