Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на близнаците

Характер на близнаците

DesislavaDesislava
Джедай
3858
Характер на близнаците

Представителите на зодия Близнаци са построени от безпокойство, гъвкавост и постоянно желание за умствената дейност. Понякога Близнаците са хора, който не можем да спрем да говорят, но те споделят главно клюки за собствените си лични преживявания. Близнаците са умни. Таланта им да играят с думите също ги прави добри писатели и оратори.

Близнаците са способни да използват блъф по пътя си и така да преминат през всяка ситуация. Роднините, приятелите и другарите са много важни за Близнаците. Тяхната неспокойна природа ги кара да пътуват много и постоянно да търсят нови преживявания. Техният живот може да изглежда хаотичен, но това е начина по който им харесва да живеят.

Характер на близнаците

Близнаците са много сложен и объркващ знак. За някои хора те може да бъдат прекрасен приятел, а за други двуличен и подъл враг. Те действат като деца през по-голямата част от живота си. Това включва както добрите, така и лошите характеристики на децата. Те са щастливи и енергични, когато нещата опират точно до тях. Въпреки това, когато нещата се объркат, те може да бъдат пасивно-агресивни. Близнаците намират решенията трудно, тъй като никога не може да останат с едно мнение за проблема. Склонни са да се борят в губещите битки за неща, за които те намират "морална" причина (дори и да знаят, че това не е така). В качеството си да решават дали това е добро или лошо, те имат способността да се лъжат. Те предпочитат да намират решение на проблемите на някой друг, отколкото да мислят за собствения си проблеми. И въпреки всичко, Близнаците са най-интелигентните хора на земята.

Близнаците са изключително независим. Те няма да се ръководят от всеки, или да спазват някакви правила. Те трябва да се докоснат до света по техен собствен начин. Промяната и свободата са изключително важни Близнаците, те никога няма да позволят някой да диктува живота им, те са изключително независими и свободата е от съществено значение за тяхното психическо благосъстояние. Те са много щедри със своите приятели и ако сте техен приятел, те ще прекарат много време с вас и ще споделят всичко с вас. Въпреки че Близнаците са социална пеперуда, те винаги се нуждаят от време за себе си и това трябва да бъде уважавано.

Едно от паденията на Близнаците е тяхната повърхностност. Вместо да се вгледат дълбоко в реалните качества на човек, Близнаците ще съдят за човека от начина, по който се отнасяме той към тях. Това може да доведе те да получат погрешни впечатления за хора и може да предизвика проблеми в отношения им. Близнаците могат да се почувстват обезсърчени и това да доведе до промяна в настроението, въпреки че те никога няма да позволят това да бъде видяно от всекиго. Близнаците обикновено искат всички да мислят, че те са винаги щастливи и, че чудесно се справят с всичко, и стреса никога не ги засяга.

Близнаците са пълни с енергия и жизненост, те са умни и притежават енергичен ум. Те са интелигентни и много адаптивни към всяка ситуация и всеки човек. Близнаците са любопитни и винаги искат да знаят какво се случва в света около тях. Те не стоят на едно място, за да наблюдават света, те искат да участват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
529
426
320
217
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Руди
Руди
27.05.2015 13:18
Нашата зодия ни прави много милостиви и злонамерени хора като усетят това се възползват от добрината ни, много пъти страдаме заради чуждите, но рядко ни помагат на нас!
12
0
az
az
16.03.2015 20:47
Az ssm zodia bliznatsi i vaobste ne sam saglasna s tova koeto pi6ete...dori ne se doblizavate do istinata
2
7
maika ti
maika ti
02.12.2015 15:59
otiwai se besi togawa
2
2
cveti
cveti
15.03.2015 23:04
cvetomila viktorova i desislava mihaylova sa suglasni!!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
Биргюл*
Биргюл*
29.01.2015 19:02
Даа това съм аз, само че не толкова социална..
2
0
Жулияна
Жулияна
14.12.2014 14:04
Това е много вярно и сме най яката зодия. ;)
22
0
бебо
бебо
19.11.2014 23:47
Да точно
3
1
Александър
Александър
25.10.2014 10:59
За мен отговаря напълно
5
0
galia
galia
26.05.2014 21:20
наѝ готината зодиа сме
11
0