sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фън-Шуй»Фън шуй принципи за привличане на пари

Фън шуй принципи за привличане на пари

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
773188
Фън шуй принципи за привличане на пари
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Ако искате да привлечете парите към вас и вашето семейство, трябва да усвоите някои фън шуй принципи.

Първото, което трябва да направите е да премахнете всички вещи, които предизвикват негативни емоции, напомнят за липса на пари или за други проблеми в семейството.

Разчертайте скица на вашето жилище, като обърнете специално внимание на югоизточния сектор.

Премахнете боклука, особено ако по някакъв начин блокира достъп към врата или мебели.

Ако тоалетната се намира в този сектор на жилището най-добре е да я преместите. Все пак това не винаги е възможно, затова спазвайте правилото винаги да затваряте капакът на тоалетната чиния.

Незабавно се освободете от счупените предмети. С времето на празните места пак ще се натрупат различни нови неща, но винаги счупените трябва да се изхвърлят.

Не пазете вещи или снимки, които напомнят за отминали лоши времена. Предметите в домът ви трябва да носят енергията на хубави спомени и моменти.

Не допускайте застояването на изсъхнали растения. Изхвърляйте ги навреме, нека в стаите да има само красиви и свежи цветя.

След като направите всички тези промени и разчиствания, в югоизточния сектор на жилището може да добавите някои допълнителни символи.

Купете си различни предмети в червен, зелен и пурпурен цвят. Тези цветове привличат богатството в дома и го запазват. Ако вече имате вещи в тези цветове, просто ги преместете в този сектор.

Поставете и символи на богатството. Това например са златно украшение и монети. Най-доброто място за кутията с вашите бижута е именно югоизточната част на дома.

Наредете символи на пълният живот – снимки на вашите близки хора, картини или снимки на живописни места, които ви вдъхновяват и успокояват.

Това е секторът, в който трябва да бъдат и вашите растения. С тяхното нарастване и увеличаване ще се увеличава и вашето благосъстояние.

Зареждайки своя дом с много положителна енергия, вие сте напълно готови да привлечете и енергията за придобиване на парите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
516
412
33
23
11
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Банко Пиронков
Най-добре е авторката първо да научи принципите на Фън Шуй и след това да дава съвети.
1
0
КОТКАТА
КОТКАТА
27.06.2015 16:37
Защо толкова неграмотно е написано??????
Друг е въпросът, че НЯМА нищо общо с фън шуй :(
0
0
jojo
jojo
10.05.2014 22:23
ама така изведнъж ли енергията ще ни прасне или как!?
6
1
Рамбо
Рамбо
12.04.2014 10:29
Не мога да разбера навсякъде хората не искат щастие и любов а искат хартия с драсканици и печати наречена пари а тия неща според мен са пълни глупости хората трябва да са супер долни алчни и жалки за да правят тия глупости вудо магия не знам си кво
3
0
дани
дани
11.07.2013 23:40
Зареждайки своя дом с много положителна енергия, вие сте напълно готови да привлечете и енергията за придобиване на парите.Работи.
17
2