sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ванга»Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
763190
Предсказанията на Ванга за България
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год. Известна е като българската пророчица, Петричката врачка и много други имена. Още на 12 годишна възраст загубва зрението си, а за нейните пророчески способности се говори и до днес.

Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Според думите и ще дойдат и добри дни за нашата страна и за народите, които и помагат. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне.

Предсказанията на Ванга за България

Земята ще се отвори и ще се открие кои всъщност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата.

България не е бедна страна. Народът ни е учен и трудолюбив, може всичко да произвежда. Ванга казва да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари.

В родината ни има много злато и един ден то ще бъде открито.

Македония не е държава, а част от българските земи.

Българският народ е силен, трябва да види какво се пее в песните и как са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, защото те са средство за оцеляване.

Планините и езерата ни са свещени, точно като онези в Индия. Лошото е, че народът не го разбира, но ще дойде ден, когато и при нас ще идват от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса.

Пред Нешка Робева, Ванга казва да четем Дънов, защото той казва истината. България ще се оправи, защото българите са работливи.

Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни.

Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение.

Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата.

Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.

Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч.

Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че наистина така ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга - жената посветила живота си на хората!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
5111
477
348
222
10
Дай твоята оценка:

Коментари (54)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
14.08.2019 21:49
Леле, аз съм родена през далечната 1981 година :)
2
0
Галин
Галин
12.02.2017 00:43
Имам вяра в думите на Ванга! Много ми е мъчно за България, но и да искам, не бих я напуснал. Тук се чувствам човек, обичам природата ни, традициите ни, хората ни. Не бих продал всичко това за по-високи доходи от чужда страна. Бог да пази народа ни!
34
0
Емили
Емили
28.11.2015 16:10
Това е страхотно!Но аз знам още нещо:през 2016 ще започна Втората световна война, но България ще остане ЗАВИНАГИ! И нещо за жената:родена е през 1981 и ще дойде към 2017-1018год. през това време ще се сменят много хора, които ще крадат от България.
Заснето е как баба Ванга го казва.Вероятно има хора,които не и вярват, но това е истината. Както баба Ванга предсказа и за природните бедствия през 2011.
14
14
Logika
Logika
17.08.2015 11:19
Е да ама ако ще и господ лично да слезе по нашите земи не може да ни оправи нещата! То ако още един от свитата и приятелите на Тодор Живков се възкачи на трона на властта хептен ще се разруши всички. ДС възроди социалистическия комунизcм като натика във властта Цар комунист, Станишев и сега бойко, все изтънчени крадци. тъй че братя българи не чакайте добри времена за българите!
14
27
БГ
БГ
29.11.2015 06:27
Уважаема dori.Как не те досрамя да го напишеш всичко това?Защото ти си по зле и от онези,които стоят пред телевизорите и се оплакват!Избягала си в чужбина...напуснала си МАЙКА БЪЛГАРИЯ...а си тръгнала да ми се правиш на патриотка!Именно заради такива като теб БГ няма да се оправи никога!защото всички млади,здрави и работоспособни Българи напуснаха родината..и тръгнаха да си търсят късмета по света...до някъде не ги виня...всеки е свободен да кове съдбата си...но до като сме пръснати из целият свят тук няма да има оправия...защото няма кой да се вдигне и да изчисти цялата онази сган,която ни докара до просешка тояга... останаха само стари хора...и деца...а именно това беше целта...навярно си чувала израза"Разделяй и владей"...от там нататък..сама можеш да си направиш изводите предполагам!?
22
8
dori
dori
25.08.2015 21:55
ООтново негативно мислене! Засрамете се вече, Българи сте!
От известно време живея в чужбина (няма да споменавам личните си причините, поради които съм напуснала България),но през тези месеци далеч от родината, осъзнах едно нещо: България е държава, изключително богата на ценности, традиции и т.н. Докато не си отворим очите и осъзнаем какво имаме ще си останем в нищетата. Докато стоим на масата или зад телевизора и само се оплакваме от животът, нищо няма да стане.Но всъщност от какво сме недоволни? От това че имаме история с която можем да се гордеем, или от това, че нито една държава в Европа няма такава невероятна природа, която ние имаме? Или от нашите традиции и фолклор? Хора, трябва да го проумеем, докато само стоим и се оплакваме от политиците, държавата и т.н. и не предприемаме действия, България все повече ще затъва...
Жалко, че болшинството от хората в България мислят точно като теб! Негативно!
46
1
ИМЕ
ИМЕ
05.06.2015 21:12
AZ mislq 4e na naroda ni trqbva prosto edin dobur I 4esten rukovoditel
33
3
Тодор
Тодор
22.09.2014 04:12
Прекланям се пред СВЯТАТА баба Ванга! БОГ я е изпратил не само да лекува и вижда съдби, но и да вдъхва ВЯРА и НАДЕЖДА на нас - българите, в тези трудни времена за народ и държава, че и изпитанията си имат край, защото са преходни..., само Чистата, Искрена ВЯРА е непреходна...; за да дойде Светлото ДОБРО! Както е казала светицата: "Не е важно какъв си. Важното е да си добър човек!"
56
6
И.Иванов
И.Иванов
24.07.2015 12:13
Ние все още не знаем дали Бог я е изпратил.Но едно е сигурно че чедата Светците на Бог са живели проповядвали изцерявали само в Името на Бога.Аз не познавам светец-викач на духове и на мъртви или предсказвач или ясновидец или екстрасенс.Светците на Бог са Божия Слава търпейки хули и мъчения и дори смърт в Име Христово.Аз не виждам баба Ванга в светлите одежди на светостта.Да не забравяме че само Името на Иисус Христос спасява не някой друг не Дънов или Ванга или Джуна и др.
9
2
Веселина
Веселина
02.09.2014 22:21
Аз вярвам в светлото бъдеще на България. Нашият народ наистина е много умен и може много само трябва да повярва и трябва да има добър и честен ръководител.
113
3
Аз единствено Славя Бога защото не съм с
Аз единствено Славя Бога защото не съм с
24.07.2015 12:38
Св. Никодим Светогорец - За видовете магия

Впрочем нека сега се покажат отпред ония християни, дето ходят при гадатели и гадателки, желаейки да научат какво ще им се случи, или за да намерят съкровища или други загубени вещи, или за да потърсят разрешение на сънищата си. Нека се покажат, казвам, за да ги видя и да им кажа онова, което е казал някога и пророк Илия на израилския народ: неразумни християни, "още ли ще куцате на две колена"? Докога ще куцате с двата си крака? Докога ще вярвате от една страна в Христос, а от друга ще вярвате на гадателите и на демоните?
10
4
Име
Име
03.08.2014 10:12
Изтрещяла дьрта психушка нашият народ е с изчерпан ресурс,огледайте се какво става и какво идва.Мангита,пенсионери и соцоално слаби,все по малко качествени хора,бьдеще тук има,но различно и с други хора.
57
280
Анонимен
Анонимен
10.12.2015 11:57
"Изтрещяла дърта психушка.." Уважавам мнението ти. Нека поне думите, обаче, с които се изказваш за тази жена бъдат правилни или правилно написани.
Сигурен съм, че щом си на тази статия си се интересувал от нея и думите й. Ако не ти изнася положението - чужбина, няма да се оглеждаш в циганско, пенсионерско, социално слабо 'огледало'.
Съвет, най-малкото, след като цяла България и други части от света са дали поклон пред тази жена, покажи уважението си. Сигурен съм, че нея я познават по името но теб - не. Не си допринесъл с нищо и не си показал нищо с което да си по-добър от Нея за да пишеш подобни неща.

С уважение,
Един човек.
5
3
sofiq
sofiq
05.06.2015 21:09
Ne sum suglasna s teb,az mislq 4e Bulgariq 6te se opravi,a resursi vse o6te ima I to ne malko.Az mislq 4e na Bulgari prosto,kakto kazva "ИМЕ" I trqbva edin dobur I 4esten rukovoditel.
1
3