sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Намерете си половинка според нумерологията

Намерете си половинка според нумерологията

Намерете си половинка според нумерологията
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Нашите имена носят своите вибрации. Те определят съдбата на хората и влияят върху нея. Съвместимостта на характерите между двама души и това дали връзката помежду им ще бъде хармонична зависи и от техните имена.

Съберете броя на буквите във вашето име с тези от името на партньора ви. Направете сбор и от полученото двуцифрено число. Например вие се казвате Мария (5 букви), а вашият партньор Владимир (8 букви), 8 + 5 = 13 (1 + 3 = 4), то цифрата на вашата съвместимост е 4, разкрива за метода "Уикенд за жената".

Намерете си половинка според нумерологията

При изчисленията използвайте имената по рождение, а не съкратените варианти или прякори.

1. Това е добро начало. Всъщност дори и да не се познавате от скоро, имате усещането, че не сте преоткрили доста неща в любовта си. Склонни сте на експерименти, но не сте уверени дали другият ще ги приеме позитивно. Ще имате по-щастлива връзка, ако и двамата мечтаете по-малко и действате повече.

2. И двамата сте разумни. В други връзки това няма да бъде много полезно за любовта, но при вас лудостта и експериментите не са необходими. Характерите ви са съвместими. Ако сте заедно от скоро и обичате този човек, ще продължите дълго връзката си. Давайте си повече съвети едни на друг.

3. Това е една от двете страстни комбинации (другата е с получено число 9). Любовта ви е много страстна. Ако страстта си отиде, твърде възможно е да се разделите. Не понасяте скуката и търсите начини за разнообразяване. И двамата сте склонни към авантюри и това може да се окаже пречка.

4. Сигурни ли сте, че знаете какво искате? Наистина противоположностите се привличат, но с вашите характери – ще бъде доста трудно. Само много силни чувства ще ви съберат заедно. И двамата сте склонни да се отказвате бързо и не сте достатъчно борбени.

5. При вас определено има хармония. Ако тя липсва, това се дължи на външни фактори. Преодолеете ли тези фактори – ще бъдете много щастливи. Не трябва да се влияете от чуждото мнение, от роднини или приятели. Любовта между вас е спасителният пояс и за двама ви. Вие сте родени един за друг.

6. Това едва ли е първата ви любов. Може би не е и най-страстната, но това е единствения човек, който наистина ще се погрижи за вас. Тук става въпрос за разбирателство, подкрепа и разбира се за любов, но не онази бурна и страстна любов, а другата – нежната и дълбоката. Такава връзка обикновено създават хора на по-голяма възраст, преживели доста раздели.

7. Доста силни характери сте и успеете ли да преодолеете егото си – ще бъдете щастливи. Може би трябва да разберете, че компромисът е задължителен и от двете страни. Колкото и да се обичате, не може само единият да дава, а другият да получава. Ще се появят пречки, когато единият от вас предпочете кариерата пред любовта.

8. Ще бъдете по-щастливи, ако разговаряте повече. Сякаш все някой остава неразбран във връзката ви. Склонни сте да преувеличавате проблемите и често очаквате от другия повече, отколкото той е способен да даде. Връзката ви не е от най-лесните, въпреки че в началото всичко изглежда перфектно.

9. Една страстна връзка с много сексуални емоции. Вие сте щастливи, когато се обичате, но проблем може да бъде ревността. При вас има риск да се превърне в болестно състояние. Ако успеете да я преодолеете, ви чакат красиви мигове заедно. Двамата сте родени да бъдете едно цяло и трудно могат да ви разделят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
54
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ивелина
Ивелина
20.10.2013 21:01
Самата истина! :) Вярвам в нумерологията, а зодиите не са толкова верни.
0
0
Патриция
Патриция
04.09.2013 10:45
Според мен има много голяма доза истина в тези изчисления. Друг е въпросът, че всеки човек ежеминутно се променя, тъй че базирайки се на това, което казва нумерологията по даден въпрос, с минимум усилия от наша страна да се променяме все пак винаги към по-добро, може да бъде постигнато дори желаното.
0
0
янка
янка
18.10.2012 17:33
а когато числото от двете имена става 10 какизчисляваме
0
0
Ika
Ika
03.04.2012 15:55
Имам въпрос. Ако едното име е на чужд език и има разминаване в броя на буквите, какво правим? В случая имената са Елица и Люк.Трябва да се смятат на български, на английски, или всеки да носи името си според своя език. По първия начин се получава 8,по втория 1, а по третия 9.
0
0
Елка
Елка
20.09.2011 21:46
Според мен има доста истина в това гледане.
0
0
теди
теди
19.09.2011 21:25
Пълни глупости. Ако в това има нещо вярно, моят 30 годишен безоблачен брачен живот да е прекратен отдавна.
0
0