sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фън-Шуй»Често срещани фън-шуй грешки

Често срещани фън-шуй грешки

Нина НордНина Норд
Джедай
760550
Често срещани фън-шуй грешки
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Много хора следват принципите на фън-шуй напълно хаотично и забравят, че законите му не трябва да се възприемат буквално. Затова често стават грешки.

Най-често срещаната грешка е да се поставят червени предмети за активацията на всички зони в дома. Червеното символизира елемента на огъня и това не е най-добрият избор за активация на зоните.

Огънят укрепва Земята, а тя отговаря за болестите, споровете и нещастните случаи. Не трябва червеният цвят да бъде смятан за цвят на късмета, той носи нещастие, ако се разположи на неправилно място.

Абсолютна грешда е да смятате, че тоалетната е лошо място според фън-шуй. Не забравяйте факта, че съвременната система на канализацията се е появила сравнително неотдавна, а цели шест хиляди години фън-шуй принципите не са смятали тоалетната за негативна зона.

Друга грешка е да се смята, че преносимото фонтанче е добро според фън-шуй при всяко едно положение. Чистото спретнато фонтанче може да подобри околната среда, но ако го разположите на неправилно място, това ще доведе до ескалирането на много проблеми.

Добре помислете, преди да разположите течащата вода в някое от помещенията и се посъветвайте с принципите на фън-шуй в това отношение.

Грешка е да се смята, че талисманите на фън-шуй работят по-добре, ако докато ги поставяте на мястото, определено за тях, вие мислите, че излъчвате любов.

Разбира се, позитивната настройка е много важна. Дори обикновените лекарства действат по-добре, ако пациентът вярва в силата им. Но фън-шуй талисманите не се включват като по команда от вашата енергия.

Грешка е да се смята, че овалното огледало в спалнята на всяка цена ще привлече любовта към вас. Огледалото в спалнята е само пречка, защото пречупва и пренасочва енергийните потоци.

Нито овално, нито елипсовидно огледало ще добави в живота ви любов, ако не смятате да промените по някакъв начин отношението си към хората и към самите себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
53
42
30
21
11
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
08.11.2015 08:54
Най-голямата грешка е да се дават съвети на хората, без да е преминато обучение, свързано с темата.
7
0