Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Библейският код разгадал 5000 пророчества

Библейският код разгадал 5000 пророчества

Библейският код разгадал 5000 пророчества

Юни, 1992 година. Американският журналист Майкъл Дроснин заминава на командировка в Израел, за да се срещне с офицер от местното разузнаване. Темата на интервюто - ескалиращата война в Персийския залив. Млад войник случайно подхвърля на Дроснин, че познава виден математик от Йерусалим, успял да установи точната дата, на която войната в Залива ще започне. Името на математика е Елия Рипс. И, всъщност, датата на войната, била записана в... Библията.

За начало, нека се върнем в ХVІІІ век, когато във Вилнюс живял равин на име Елиаху бен Шломо Залман. Откъс от неговата книга звучи така: "Правилото е, че всичко, което е било, което е и което ще бъде до края на времената, е заключено в Тората (това са първите пет книги на Библията – б.а.) - от първата до последната дума. И не просто в най-общ смисъл, а с подробности, за всеки вид и за всеки човек. И с подробности за подробностите за всичко, което му се е случило – от деня на неговото раждането до деня на неговата смърт".

Че в Библията са закодирани безкрайни кодове за пръв път заподозрял Исак Нютон. Английският физик, математик, астроном и фолософ, живял през ХVІІ век, смятал, че в Стария завет се съдържат не само религиозни правила, но и ключа към всяко едно събитие на Земята.

Уви, не успял да докаже теорията си. Три века по-късно обаче съвременните изследователи разполагат с компютри, а математикът Елия Рипс е разработил програма, която автоматично да изчислява закодираните в Библията послания, в които съчетанията на букви се пресичат помежду си, образувайки думи.

Оказало се, че в книгата на книгите са преплетени безброй пророчества. А също и, че в нея фигурират имената на личности, отговорни за световната история, като Наполеон, Мартин Лутер Кинг, Абрахам Линкълн, Йосиф Сталин, Адолф Хитлер, Мартин Лутър Кинг... Хора, които все още не са се били родили, когато Библията е писана.

Освен израелския математик Рипс, библейския код са изследвали и други професионални експерти и специалисти по шифри. В древните текстове те са открили кодирането на известни исторически събития, въвеждайки ключова дума в компютъра. то част от резултатитете: датата на Октомврийската революция - 5676 година от Сътворението на света или 1917 г. от Рождество Христово се пресичала с думите "Русия", "комунизъм" и израза "той ще падне".

А фамилията на Нютон, открил закона за земната гравитация, с думата "привличане". Алберт Айнщайн бил свързан с "теория на относителността", а американския президент Джон Кенеди с "Далас" и "смъртоносен удар в главата".

В Библията зашифрована била и Втората световна война, а също бомбите над Хирошима и Нагазаки, и смъртоносната епидемия от СПИН.

Като цяло над 5000 са откритите досега библейски кодове. Освен вече изброените, книгата съдържа още информация за Христофор Колумб и откриването на Америка, за Френската революция, за Холокоста, за катастрофата на совалката "Колумбия", бомбените атентати в Мадрид през 2004 г. и в Лондон година по-късно, за глобалното затопляне дори...

В Библията е спомената и кометата на Шумейкър-Леви. С нея се пресича думата "Юпитер" и датата 16 юли 1994 г. Именно на този ден кометата падна на Юпитер!

Цялата тази информация потриса американския журналист Майкъл Дроснин и го провокира да напише книгата "Библейският код. Обратно броене", пише в. "ШОК". Янкито дори лично открил в теста на Библията кодове за фатални събития от края на ХХ началото на ХХI век. А именно убийството на министър-председателя на Израел Ицхак Рабин през 1995 г., за самолетните атентати срещу Световния търговски център в Манхатън на 11 септември 2001 г., за икономическия колапс в САЩ през 2002 г.

Компютърната програма, разработена от математика Рипс, разчела в Библейския код и началото на новия Армагедон, който вече е стартирал през 2007 г. и ще продължи до годината, всяваща ужас сред милиони хора по света – 2012.

Досега в Библията са разкодирани 9 кода или матрици, които започват с думата "Армагедон”" 15 кода с израза "Трета световна война", 14 кода с "Атомна бомба", 31 със "Смърт", 10 с "Кръв" и 19 с "Терор".

Всичко това ли ще се стовари върху човечеството? Дали него ще го има? Или няма? Пред каквото и да се изправят хората обаче, сигурно е, че след тази година вече нищо няма да бъде същото.

Но не бъдете толкова черногледи, все пак има и една добра новина. С датата 2012 експертите открили две на пръв поглед противоречиви словосъчетания: "земята е унищожена" и "отложено".

Имайте вяра, Апокалипсисът може и да ни се размине! ...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
56
42
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Румпелщилскин
Румпелщилскин
19.06.2014 22:32
Драги като дешифрирате всички кодове тогава се фукайте а дотогава ако за всеки код и то несигурен пишете ами просто се гръмнете
1
0
Методиста
Методиста
11.02.2014 18:10
Абе я си пийте хапчетата, поредната глупост
1
2
D
D
01.09.2012 17:15
Който не се е родил, той не е умрял. Така че рано или късно всички сме "довиждане" :-)
4
1
Бог
Бог
12.06.2011 15:32
Ей, сектант.
0
5
lenor
lenor
18.05.2011 14:34
Армагедон ще видим това лято, бог говори ми на сън, няма да мога да спася всички човеци които обичам, това което иде да стане не мога да спра, щото то е по-силно от мен, бяха думите. Видях два облака като човешки ръкави да покриват земното кълбо от два края. А от празно пространство, от Космоса иде червен облак с много ситни парченца камъни. Изпитах ужас и страх.
2
4