Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Дяволи предизвикват катастрофи

Дяволи предизвикват катастрофи

Дяволи предизвикват катастрофи
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

В началото на 80-те години на миналия век между новозеландските градове Уелингтън и Оукланд била построена скоростна магистрала. Но местните жители й се радвали кратко време - в продължение на година там катастрофирали 97 автомобили.

Две трети от инцидентите станали при крайпетен камък №111. Потърпевшите разказвали едно и също - когато колата приближавала до споменатия камък, невидима сила я избутвала настрани и те не успявали да овладеят положението, разказва в. "Телеграф".

Според някои учени причината за странните катастрофи е мощно подземно електромагнитно излъчване. Но съвременната апаратура не го регистрира.

Други специалисти твърдят, че виновник за инцидентите е гравитационното поле - в участъка при крайпътен камък 111 то навярно е силно.

Новозеландският екзорсист Никълъс Рандъл, който е спец по прогонване на зли сили, демони и духове, обаче предполага, че на това място вилнеят дяволи, които замъгляват сънзанието на шофьорите и предизвикват катастрофите.

Един от пострадалите потвърждава хипотезата му. Минути преди да почине, той споделил следното: "Карах си спокойно по магистралата, времето бе слънчево и топло. Изведнъж пред колата се появиха бели размазани петна. Изпитах огромно желание да се врежа в тях. Атакувах ги, усетих страхотна болка, пропаднах в черна пропаст и се "събудих" в болницата".

Рандън извършил специален обряд за "извиване ръцете на дяволите". От тогава досега край проклетия камък не е катастрофирал нито един автомобил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
клара
клара
29.05.2013 14:09
научи се да пишеш правилно -в българската азбука има буквата Ч,и Щ
0
2
Динко
Динко
16.03.2013 17:01
не вси4ко има нау4но обеснение има много други такива отсе4ки дори и в българия до несебър мисля 4е беше след поредната смърт на младо мом4е на въпростното място башта му потънал във скръб отишъл при баба ванга която му казала 4е докато въпростното платно дълго еди колко се метра не се посипе цялото с захар няма да спрат да умират хора там 4овекът бил заможен и я послушал след което съшто както и в по горният слу4аи вси4ко спряло и пове4е нямало нита една катастрофа.
1
0
Биби
Биби
16.08.2011 13:42
Я да видим как ще го обясниш научно ?
2
0
лили
лили
23.06.2011 08:20
Само не разбрах как са решили, че са дяволи, а не зли сили, демони, призраци. А най-вероятно става въпрос или за съвпадение или си има научно обяснение.
1
0