sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Живот с куршум в главата

Живот с куршум в главата

Живот с куршум в главата
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

На какви ли не чудеса е способен човешкият организъм! Като това, например, куршум до престои в него в продължение на пет години без да настъпи смърт!

Това се случило с поляк, почитател на чашката, което за пореден път потвърждава народната приказва, че пияният и Господ го пази.

В продължение на 5 години полякът, който живее в Германия, имал куршум в главата, но не знаел за това, тъй като бил пиян, когато се случило, предаде Ройтерс.

Лекари открили куршума 22-ри калибър (5.6 мм) в тила на 35-годишния мъж, след като той отишъл да му махнат кистата, както той смятал, съобщи полицията в град Бохум. Полякът отишъл на преглед, тъй като открил бучка на главата си, която често му причинявала болки.

"Сега си спомням, че май усетих удар по главата около полунощ на новогодишното празненство през 2004 г. или 2005 г., но бях забравил за случая, защото бях много пиян", спомнил си мъжът, когато лекарите му показали куршума.

"Каза ни, че си спомня, че го е боляла главата, но не обичал да ходи по лекари", уточнява говорителят на полицията в Бохум.

Полицията заяви, че не третира случая като подозрителен, защото куршумът може да е попаднал в главата на младия поляк от друг празнуващ, стрелял във въздуха.

"Възможно е изстрелът да е бил насочен нагоре във въздуха, но при падането си обратно куршумът да е проникнал в главата му", допълни полицейският говорител.

След няколко дни мъжът ще бъде изписан от болницата в Бохум. Куршумът е бил изваден в петък.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest