Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Билки за привличане на любовта

Билки за привличане на любовта

Билки за привличане на любовта

Любовната магия винаги е била източник на душевно очарование. Може ли любовно заклинание да донесе вашата сродна душа? Могат ли няколко думи и билки да привлекат перфектния партньор?

Докато магическите практики не принуждават хората да се влюбват, можете да използвате любовни заклинания, включващи специални билки, които да ви помогнат да внесете любов в живота си. Може би се надявате да намерите истинската любов, да я привлечете или да върнете някого.

Билките за привличане като листенца от рози могат да засилят любовните ви магии, така че да действат незабавно.

Билки за истинска любов

Истинската любов може да бъде нещо вълшебно. Ако търсите своята сродна душа или се чудите дали партньорът ви наистина е този, любовната магия може да бъде чудесен начин да разберете това – особено с правилните любовни билки.

Ето билките, с които да привлечете любовта в живота си.

Розови листенца

Розовите листенца са най-често срещаната съставка в любовната магия. Розата носи любов, красота и предсказание, за да ви помогне да разберете дали вашият любовник е вашата истинска любов. Сварете розови листенца в чай или поставете рози на олтара си, за да донесете любов.

Босилек

Този обикновен кухненски продукт е чудесен за донасяне на истинска любов. Босилекът носи любов, късмет и просперитет, което прибавя към любовното заклинание допълнителен късмет. Добавете малко босилек към вечерното хранене, за да има нови любовни срещи.

Лавандула

Лавандулата привлича любов

Сладката миризма на лавандула е идеална за любовна магия, привличайки любовта към вашата врата. Лавандулата носи обич, щастие и релаксация, носейки любов, която е спокойна без всякаква драма.

Билки за привличане

Билките за привличане могат да ви помогнат да привлечете потенциални партньори, да имате по-добри срещи и да подобрите самочувствието си. Използвайте тези привличащи билки във вашите магически практики.

Лимонов балсам

Лимонов балсам - или Мелиса – на гръцки означава "пчела". Лимоновият балсам често се засажда близо до кошери, за да ги насърчи да се приберат у дома. Тази билка привлича и любовната енергия, дори и тази, за която си мислите, че е загърбена в миналото. Сварете чай от маточина, за да привлечете любовта.

Джинджифил

Джинджифилът е лютив, както на вкус, така и на магическа сила. Джинджифилът носи страст, чувственост и увереност, за да привлече любовната лекота. Използвайте джинджифил в любовните си магии, за да създадете горещи любовни авантюри.

Канела

Босилек за привличане на любов

Канелата може да привлече малко сладка любов в живота ви. Канелата носи привличане, любов и късмет. Поръсването с канела, когато приготвяте любовното си заклинание, може да ви помогне да привлечете нова любов или да върнете своя бивш партньор.

Билки за интимен контакт

Между любовта и страстта има много фина линия, която често се размива, особено с магия. Ето няколко билки, които да подправят сексуалния си живот.

Хибискус

Розите са за любов, но хибискусите са за, за провокират удоволствие, желание, страст и любов в живота ви. Използвайте листенца от хибискус в любовните си магии, използвайте парфюм от хибискус или поръсете няколко листенца върху леглото, преди да направите това.

Кардамон

Както сладък, така и солен, кардамонът е чудесно допълнение към интимната магия поради своя опушен, чувствен вкус и носи любов, похот и посока, като ви помага да започнете направо към бизнеса с някой, когото обичате.

Женшен

Използван от години за засилване на сексуалното желание, женшенът може също да се прилага заради своите сили за повишаване на либидото за любовна магия. Женшенът носи похот, любов, жизненост, за да ви помогне да продължите през цялата нощ. Сложете малко женшен в шейка си, за да засилите сексуалното си желание или запалете малко женшен и тамян, за да създадете настроение.

Действат ли заклинанията?

Привличане на любов

Да, заклинания от всякакъв вид способност да се проявяват и оживяват. Заклинанието обаче не е просто изричане на куп думи. Ако не положите усилия в своите магии, то няма да постигнете никакви резултати.

Как действат любовните магии?

Погрешно е схващането, че любовните магии са неетични, защото хората използват магия, за да принудят определен човек да се влюби в друг човек. Това не е вярно, защото хората имат свободна воля. Ако не е писано да бъде, никакво заклинание няма да го принуди. Любовните заклинания работят, като се фокусират върху любовта като чувство, а не върху точния човек.

Как се прави любовно заклинание?

Има много начини да направите любовно заклинание, но за да ги накарате да работят, ще трябва да определите намеренията си. Каква любов искаш да проявиш? За целта трябва да зададете вашето намерение и да го насочите към приготвянето на правилното заклинание и подходящия метод на хвърляне. Не забравяйте, че трябва да давате любов, за да получите любов, така че не забравяйте да вложите допълнителна любов, грижа и внимание към своето заклинание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest