Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Мощни амулети с животни за всеки дом

Мощни амулети с животни за всеки дом

Мощни амулети с животни за всеки дом

Фигурките на животни не само интересни украшения, с които да направите домашния интериор по-уютен.

Някои от тях са силни талисмани с магически свойства, които пазят къщата и нейните обитатели от негативни вибрации, уроки, завистници и интриги.

В същото време внасят баланс и спокойствие вкъщи. Предпазват от кавги и помагат на семейството за вземане на правилните решения.

Нека разгледаме най-мощните амулети с животни, задължителни за всеки дом!

Мечка

Мечката е звяр, отличаващ се със сила и смелост. Изображения, статуи и фигурки на мечка пазят дома от демони и зли сили. С тях можете да прогоните черни магии и да станете по-самоуверени в себе си. Особено ефективни са, когато са изработени от дърво, камък или кожа.

Змия

Амулет змия

Змиите под формата на талисмани предпазват от неприятели, вещици, самодиви, урочасване.

Кон

Конят е силен, свободолюбив, изящен и красив. Ако имате фигурка на кон у дома, тя ще привлича в живота ви изобилие, пари, щастие и ще ви пази от завистници.

Прилеп

Има много поверия за прилепите. Те се свързват с вампирите, отвъдното, магии и заклинания. Различните им части са се сушили или готвили според нуждите на конкретните магически ритуали. Разбира се, за да се възползвате от магическите им сили, е достатъчно и просто да си вземете мощен талисман под формата на прилеп, като визуализирате неговите свойства. Ако имате фигурка на прилеп, тя ще ви направи по-самоуверени, гъвкави и упорити. Такъв животински амулет ще ви е от полза за сдобряване с враговете и, привличане на любов, както и при различни типове умствена работа като учене, решаване на трудни задачи, спорове, съдебни процеси.

Прилеп амулет

Коза

Фигурката на коза също е един чудесен амулет за дома. Особено подходящ е за млади семейства, които се опитват да се сдобият с наследник, тъй като олицетворява плодовитостта, страстта и пламенната любов. В по-стари времена космите на козел за се ползвали при изработката на амулети и талисмани за любов и полова мощ, като са се носили най-вече от мъже.

Паун

Фигурка на паун или само пауново перо предпазва от лоши очи, завист, негативни мисли, тревожни разстройства и депресия. Паунът прогонва магии и болести. Дава усещане за превъзходство и е от огромна помощ за неуверени хора с ниско самочувствие.

Вижте още талисмани за дома!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest