Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магия със свещи за намиране на работа

Магия със свещи за намиране на работа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k247
Магия със свещи за намиране на работа
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Срещате ли трудности в намирането на работа? Или пък не можете да откриете коя е подходящата професия за вас? Можете да решите проблема с една лесна магия със свещи за намиране на работа. Практиката е елементарна, но за да проработи, изисква да сте напълно честни със себе си и осъзнати.

Ето и как да работи магията за работа:

Първо си осигурете три свещи - черна, оранжева и бяла.

На празен лист напишете всичко, което смятате, че ви пречи да си намерите подходяща работа. Това трябва да са ваши лични качества (недостатъци) или обстоятелства от живота ви. Например: страх, липса на мотивация, липса на опит, неувереност, интровертност, липса на желание за учене, мързел и др.

Бъдете напълно искрени със себе си и направете детайлен списък. След това сгънете листа на четири. Точно в 21.00 часа запалете черната свещ и с нейния пламък запалете сгънатия лист.

Оставете свещта и хартията да изгорят напълно, като междувременно си представяте как се отървавате от всички пречки, които ви възпрепятстват да имате успех с работата.

На следващия ден продължете със следващия ритуал от магията за намиране на работа.

На празен лист напишете всичко, което смятате, че ви е нужно, за да си намерите работа.

Писане на желания

Например: да се запозная с повече хора, да имам шофьорска книжка, да науча чужд език, да съм по-уверен/а, да се науча да управлявам хора.

Опишете и точно каква работа искате. Бъдете конкретни в описанието на позицията и отговорностите, които искате да заемате.

Колкото по-детайлно е описанието ви, толкова по-добре ще работи магията. Когато свършите със списъка, запалете оранжевата свещ и изчетете всичко на глас, представяйки си как вече работите своята мечтана работа.

След изчитане на написаното, изгасете свещта.

В следващите дни четете списъка всяка вечер и палете оранжевата свещ наново, и я гасете, щом приключите. Правете магията със свещта, докато оранжевата свещ изгори напълно.

Идва и последната стъпка от магическия ритуал за намиране на работа.

Когато оранжевата свещ изгори, на следващия ден запалете бялата свещ и благодарете от сърце за всичко, което вече имате в живота си. Осъзнайте колко много притежавате (не само материално, но и духовно), за да привлечете изобилие в своя свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest