sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магия със свещи за намиране на работа

Магия със свещи за намиране на работа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k441
Магия със свещи за намиране на работа
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Срещате ли трудности в намирането на работа? Или пък не можете да откриете коя е подходящата професия за вас? Можете да решите проблема с една лесна магия със свещи за намиране на работа. Практиката е елементарна, но за да проработи, изисква да сте напълно честни със себе си и осъзнати.

Ето и как да работи магията за работа:

Първо си осигурете три свещи - черна, оранжева и бяла.

На празен лист напишете всичко, което смятате, че ви пречи да си намерите подходяща работа. Това трябва да са ваши лични качества (недостатъци) или обстоятелства от живота ви. Например: страх, липса на мотивация, липса на опит, неувереност, интровертност, липса на желание за учене, мързел и др.

Бъдете напълно искрени със себе си и направете детайлен списък. След това сгънете листа на четири. Точно в 21.00 часа запалете черната свещ и с нейния пламък запалете сгънатия лист.

Оставете свещта и хартията да изгорят напълно, като междувременно си представяте как се отървавате от всички пречки, които ви възпрепятстват да имате успех с работата.

На следващия ден продължете със следващия ритуал от магията за намиране на работа.

На празен лист напишете всичко, което смятате, че ви е нужно, за да си намерите работа.

Писане на желания

Например: да се запозная с повече хора, да имам шофьорска книжка, да науча чужд език, да съм по-уверен/а, да се науча да управлявам хора.

Опишете и точно каква работа искате. Бъдете конкретни в описанието на позицията и отговорностите, които искате да заемате.

Колкото по-детайлно е описанието ви, толкова по-добре ще работи магията. Когато свършите със списъка, запалете оранжевата свещ и изчетете всичко на глас, представяйки си как вече работите своята мечтана работа.

След изчитане на написаното, изгасете свещта.

В следващите дни четете списъка всяка вечер и палете оранжевата свещ наново, и я гасете, щом приключите. Правете магията със свещта, докато оранжевата свещ изгори напълно.

Идва и последната стъпка от магическия ритуал за намиране на работа.

Когато оранжевата свещ изгори, на следващия ден запалете бялата свещ и благодарете от сърце за всичко, което вече имате в живота си. Осъзнайте колко много притежавате (не само материално, но и духовно), за да привлечете изобилие в своя свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest