sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Какво значи, ако виждаш често двойки и нули?

Какво значи, ако виждаш често двойки и нули?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k349
Какво значи, ако виждате често двойки и нули

Често ли ви се случва да виждате числа, съдържащи 2 и 0? Например 200 или 220. Резервирате стая в хотел и се пада номер 202. Качвате се на автобус номер 20.

Чакате за услуга в банката и ви дават номерче, че сте 202-рият човек на опашката. Може би това ви се струва чиста случайност, а може би не е точно така.

Според езотериците в тези числа са въплътени тайни послания, които Вселената ни изпраща. Ние трябва да се вгледаме в тях и да се замислим. И така, какво означава, ако виждаме често двойки и нули?

Това е знак, че трябва да си върнем вярата в собствените си способности и в късмета. Ако вижте често тези числа, вероятно се намирате в труден момент от живота си.

Обзело ви е черногледство и сте загубили смисъл в делата си. Живеете ден за ден и не можете да се похвалите с особено постижения в нито една сфера.

Дори и при това положение обаче не бива да се отчайвате, ако често попадате на двойки и нули. Чрез тях Вселената иска да ви каже, че предстои да ви се случи нещо знаково и необикновено.

Присъствието ви на този свят не е случайно и скоро ще изпълните своята мисия. Но преди това да стане, ще трябва да минете през някои препятствия, да се сблъскате със своите кармични уроци и да се научите на търпение.

Помнете, че Вселената ви обича и ви закриля. Ако виждате двойки и нули, вие сте нейни галеници. Ала не разчитайте само на добър късмет и лесни победи.

Вселената ви изпитва

На вас ви е писано да се борите, да утвърдите някои добродетели и едва тогава нещата при вас ще се нагласят. Живейте с добри очаквания и не се отчайвайте. И вашият Божествен момент ще дойде, но трябва да имате търпение и да останете верни на себе си.

Ако срещате препятствия по пътя си, бъдете сигурни, че Висшият разум ви изпитва. Проверява се доколко убедени сте. Ако докажете, че сте непоколебими в своите решения, плановете ви ще се осъществят.

Нещо ново, прекрасно и вълнуващо се задава на вашия хоризонт. Посрещнете го с позитивизъм и отворен ум. Дайте шанс на различното и вашите най-съкровени желания най-после ще бъдат изпълнени.

Разберете също за числата в сънищата и още за нумерологията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest