Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Какви са жените, родени в неделя?

Какви са жените, родени в неделя?

Какви са жените, родени в неделя?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Вярата в хороскопи, нумерология, съдба са характерни за много хора. Това е не само занимателно, но може да има и практическа полза, защото допълва знанията ни за същността ни, помага ни в опознаването на самите себе си, което е дълъг и сложен процес.

За подвластните на тези представи, а и за всички любопитни е информацията за характера на жените, родени в неделя.

Неделя е ден на Слънцето. Жените, родени в този ден, принадлежат на небесното светило и носят тази връзка с него цял живот. Дори в облачни и мрачни дни, те сияят като най-ярката звезда и са щастливи повече от всички останали.

С право тези дами могат да бъдат наречени слънчеви момичета, те имат творчески подход към живота и той им заменя чувствителността на родените в понеделник и гъвкавия ум на дошлите на света в сряда.

В любовен план при тях всичко е фойерверки и пламък, непредсказуеми са в почти всички дейности.

Дамите, родени в неделя, са жизнени, енергични и амбициозни, отличават се с чар и откровеност, уравновесени и спокойни натури. Върви им навсякъде и може да бъдат определени като късметлии. Около 35-годишна възраст решават, че могат да разчитат на имиджа си и престават да полагат усилия за бъдещето.

При положение, че партньорът на такава личност е роден в четвъртък, когато се раждат взискателните и изискващи хора, би могъл да бъде катализаторът, който ще помогне за развитието на заложбите на слънчевите дами.

Ако си родена в неделя

Неделя обикновено е ден на големи планове и намиране на оригинални решения на важни проблеми. Слънцето, с което неделята е тясно свързана, символизира индивидуалност, говори за осъзнаване на човека в света, който го заобикаля и мястото му в него, активно усещане за света и събуждане на творческото начало.

Жените, родени в неделния ден, преливат от щастие. Слънцето ги зарежда с енергия и всичко, за което се захванат, им се отдава. Подхожда им да се занимават с градинарство, цветарство и майсторене на различни накити.

Родените в неделя дами са щастливи, защото този ден им гарантира необикновена съдба, лесна победа над злото и успех в начинанията.

Подходящите за тях талисмани са тези, които са изработени от злато.

Цветовете на късмета за тях са жълто, кремаво, златисто и оранжево.

Прочетете още за родените в неделя и каква е съдбата на родените в неделя деца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest