Ритуалите, които помагат да срещнем любовта
Rituals That Help In Finding Love
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Ритуалите, които помагат да срещнем любовта

Ритуалите, които помагат да срещнем любовта

AdminAdmin
Дарт Вейдър
657386
Любовен ритуал
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Има огромна разлика между магия и ритуал. Ритуалът по-скоро е езическо вярване, което е подплатено единствено от народните предания и реалния бит на човешкия живот през хилядолетията на неговата история. Ритуалът е по-слаб от магията. Тя може да се изпълни само от човек, притежаващ силата да я направи.

Ритуалите са лесно достъпни, като могат да се правят в домашни условия. Сред най-интересните и търсени ритуали са тези, които искат да предизвикат появата на любов и човек до нас, когото да обичаме. Все пак всеки се нуждае от истинска любов в живота си. Някой, който да ни подкрепя безрезервно и да ни обича, да е наша опора и пристан.

За тази цел е необходимо да отидем до някоя река и да се разходим покрай нея. Харесайте си някое речно камъче и го вземете с вас. Когато се приберете го поставете покрай личните си вещи. Този ритуал изчиства негативната енергия и помага да се намери подходящия партньор.

Един определен ритуал за любов, който е лесно изпълним, може да накара обекта на вашите любовни желание да мисли за вас непрекъснато. Това, която трябва да направите е да посрещнете изгрева на слънцето. Настанете се удобно някъде и нека слънчевите лъчи да падат право по лицето ви.

Успоредно с това повторете на глас 33 пъти името на възлюбения си. Следващата стъпка е да запалите червена свещ и да изречете следното заклинание: „Слънчеви лъчи, достигнете до душата на... (конкретното име) и го накарайте да мисли за мен.”

Ритуали, които помагат да срещнем любовта

Ако искате да предизвикате скорошната поява на брачен партньор в помощ идва следното заклинание. Основното е то да се изпълни в петък, рано сутрин. Точно тогава идете и си купете две венчални свещи.

Подръжте ги в двете си ръце, като си представяте, че сте в църква, където минавате под венчило с любимия си човек. След това с помощта на червен конец или панделка привържете свещите една към друга така, че да образуват общ пламък. Оставете ги, докато изгорят напълно.

Вижте и други интересни ритуали, както и практики за привличане на любов!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest