Талисмани против уроки
Talismani protiv urokaTalismans Against Negative Energy
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Талисмани против уроки

Талисмани против уроки

талисмани срещу уроки - малахит
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Някои талисмани има способността да предпазват собствениците си от уроки и зли намерения от страна на други хора. Те се смятат за пасивна защита, но имат изключително силен енергиен заряд, който е свързан с личното енергийното поле на притежателя му и и влияе в положителна насока върху живота му - за здраве, щастие, любов, късмет, успехи.

Вредните негативни външни влияния стимулират различни катастрофални събития в живота, лоши мисли и болести. Чрез тях човек може да попадне в един омагьосан кръг на повтарящи се негативни събития, от които не е никак лесно да се излезе.

Повечето от тези амулети са доста малки и практични и затова всеки от нас може лесно да се сдобие с един и да го носи в себе си ежедневно.

Червеният конец е сред най-популярните талисмани за защита от вредни енергийни влияния, като се смята и за един от най-ефективните методи за защита от лоши очи и мисли. Лявата страна на тялото отговаря за привличането на енергия отвън, затова завържете червения конец на лявата си ръка, за да подейства. Така той ще попречи на отрицателните въздействия да влязат в тялото.

Огледалото е подходящ талисман за дамите, тъй почти всяка носи в чантата си такова. Чрез него лошата енергия и мисли могат като бумеранг веднага да се върнат обратно при недоброжелателя си. Хубаво е вечер да се измива добре.

червен конец срещу уроки

Солта, освен в кухнята и домакинството, може да се използва и като амулет срещу уроки. Сложете щипка сол на загрят тиган, след което повтаряйте думите "откъдето дошло, там и отишло". Сипете солта в малко пакетче - носете го всеки ден в чантата или джоба си, така солта в него ще попива негативната енергия, насочена към вас. През шест месеца сменяйте солта.

Църковните амулети се смятат, че притежават една от най-силната защита - такива са иконите, броениците, кръстчетата. Вземете ги задължително от някое поклонническо място.

Различните видове камъни предпазват от различни вредни енергийни влияния. Може да ги носите на гривна, колие или просто като скрит талисман сред вещите си.

Малахитът действа като защита срещу зли очи и непредвидени лоши ситуации.

Тюркоазът се смята, че пази от вредните влияние на околната среда, затова е добър избор за защита.

Ясписът чисти човешкото тяло от натрупаните енергийни негативни влияния, като същевременно предпазва от беди и опасности.

Най-голяма защита могат да донесат тези талисмани и амулети срещу уроки, в чийто благотворно действие вие вярвате на 100%. Само по този начин те наистина ще имат силата да ви предпазят от злото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest