Магия за любов, изречена от сърце е най-силна
Magija za ljubav iskazana od srca je najača
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Магия за любов, изречена от сърце е най-силна
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Препоръчано за теб:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Всеки сам може да си направи собствена магия за любов, стига желанието и чувствата да идват от сърцето му. Има няколко ориентировъчни стъпки по пътя на изричане на заклинанието за любов, но истината е, че вие може да го изречете така, както идва от дебрите на душата и сърцето ви. Само тогава то може да добие пълна сила и да сбъдне целта на вашите любовни магьосничества.

Спазвайте стриктно ръководството по-долу за любовна магия, но запомнете – изреченията и думите може да не са същите, важно е основния смисъл да се запази. Изречете заклинанията както намерите за добре и вярвайте, че обектът на вашите желания скоро ще бъде ваш.

Най-напред вземете чисто бял лист хартия. Върху него напишете своето желание - а именно, чие сърце желаете да стане ваше. След това се обосновете в молбата си към светците. Трябва да докажете, че любовта на този човек ви е наистина нужна.

Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Следващата стъпка е да нарисувате последователно необърнат пентаграм, непречупен кръст, и символ, който за вас символизира доброто (сърце, ангелски крила или нещо друго).

Важно е да използвате червен цвят когато пишете върху листа. След писанията и рисунките предстои да изберете под какъв вид точно да направите любовното заклинание.

Единият начин е да изгорите листа, а докато гори да изричате нещо подобно на: "Стихио на огъня, накарай.......(името на човека) да ме заобича така както аз го/я обичам. Както този лист гори, така и нашата любов да се възпламени.

Като подарък ти оставям да погълнеш листа в свои владения". След това съберете пепелта от листа и я разпръснете над някоя река или поточе. Едновременно с това изговорете думи със смисъл подобен на: "Както водата ще приеме тази пепел, така и....... (името на човека) да ме приеме в сърцето си".

Вторият начин за направа на любовната магия е вместо да палите и разпилявате пепелта, да заровите листа до корените на някое дърво. Докато го заравяте изречете нещо подобно: "Могъщо дърво, моля те изпълни желанието ми. В замяна аз ще се грижа за теб."

Така и трябва да стане. След магията трябва редовно да полагате грижи за дървото, ако искате то да изпълни желанието ви.

Истината е, че всеки само може да си измисли заклинание за любов, стига то наистина да идва от сърцето му. Имате пълна свобода на действие. Например може да вземете една ябълка, да изречете три последователни пъти вашето заклинание, след което дайте ябълката на конкретния човек и зачакайте ефекта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
515
415
311
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (69)

Изпрати
Erika Casper
Erika Casper
09.11.2022 23:54
МОЯТА ИСТОРИЯ.
Казвам се Ерика и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp: +27638836445. Честен и силен човек.
0
0
Селим Тогай
Селим Тогай
03.06.2020 20:27
На моето семейство с магия за любов и разваляне на стара направена помогна Снежа от Варна.Събра ни след няколко месеца раздяла и с подадени документи за развод вечно ще съм и благодарен! Оставям тук телефона и ако все още е актуален +359 87 882 4889
0
0
Анонимен
Анонимен
29.10.2019 17:13
Аз се отказах вече, защото видях че тази магия няма никакъв ефект. Не се подвеждайте , това е пълна измислица
6
1
Анонимен
Анонимен
18.10.2019 19:43
Значи при мен се получи така, магията и има и няма ефект, откакто я правих, той започна да ми прави вулгарни предложения, а не това исках. Другото което се случи, че аз исках той да ме ревнува, но стана точно обратното, вместо той мен, аз започнах да ревнувам него, и то много. Исках той да се влюби в мен, а вместо това аз се влюбих в него. Откакто направих магията, непрекъснато мисля само за него, виждам го навсякъде, постоянно повтарям името му, обичам го, без да очаквам. Всъщност не знам точно дали го обичам, не очаквах да се влюбя в него
8
0
Анонимен
Анонимен
10.10.2019 14:45
Защо тази магия няма ефект, две седмици я правя всеки ден , и резултат никакъв. Умирам от яд, че няма ефект. Явно тази магия е измислица.
12
1
Анонимен
Анонимен
03.10.2019 10:47
Тази магия не действа. Вече пет пъти я правя и по двата варианта, и няма никакъв резултат в моя полза. Тази магия е пълна заблуда, изобщо не върши никаква работа. Не знам защо изобщо повярвах в това. Пълни глупости. Изобщо никакъв резултат дори и малък
8
0
Анонимен
Анонимен
30.09.2019 10:22
Здравейте. Аз правих тази магия три пъти, и имаше ефект още от първия път. Но обаче след следващите два пъти нещата се обърнаха, той наистина ме заобича, и взе много да ме ревнува, но някак си изведнъж моята любов към него изчезна, вече не чувствам нито любов, нито ревност, дори не ми липсва. А преди много го обичах
8
1
Анонимен
Анонимен
24.09.2019 05:06
Анонимен, тази врачка скъпо ли взима? Наистина ли помага, защото съм много отчаяна...
1
6