Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Защо се крият отвличанията от извънземни?

Защо се крият отвличанията от извънземни?

Защо се крият отвличанията от извънземни?

Извънземни същества са посещавали и продължават да посещават планетата Земя. Съвсем ясно е, че нещо се прикрива от човечеството.

За тях има различни наименования – посетители, звездни хора или извънземни. Което и да изберете е факт, че те посещават нашата планета и сега. Освен това е ясно, че те са реални и могат да извършват дейности, които до голяма степен противоречат на законите на физиката.

Много правителства вече официално признаха за съществуването на извънземните. Има десетки фотографии, видеа и други данни за присъствието на НЛО. Освен това има стотици достоверни свидетелски показания, които доказват, че „не сме сами“.

Темата с извънземните вече не е табу. Данните обаче умишлено се крият.

Че има извънземни, не се потвърждава само от служители на правителствата и службите за разузнаване, но и от онези, които твърдят, че имат контакт с тях. Примерите за това са десетки.

Мнозина смятат, че това се случва само в САЩ, но всъщност не е така. Има доказателства за посещения на извънземни от Африка, Европа, Азия и Латинска Америка, но и не само.

Формите на контакт с извънземни са най-различни. Съществуват данни за отвличания, при които хора са хващани и насила „хвърляни“ в непозната за тях ситуация.

Отвличания от извънземни?

Обикновено отвличанията от извънземни са придружени от опити на извънземните да успокоят „пленника“, докато трае процесът.

При други случаи се съобщава за предполагаем контакт посредством телепатия или чрез пряк контакт, при който комуникацията също е телепатична.

Това са „приятелски срещи“, при които лицето, с които общуват или т.нар. „контактьор“ получава информация, която е подобна на тази, която и другите контактьори получават.

Една от общите теми е, че трябва да започнем да се грижим по-добре за нашата Планета.

Много от отвличаните от извънземни хора сигнализират, че съществува хибриден вид – човек-извънземно, който е резултат от провежданите отдавна отвличания и съпътстващите ги процедури и експерименти.

Извънземните явно не искат да се знае за тяхното присъствие и затова го правят тайно. Често отвлечените не си спомнят определени неща, което очевидно се прави преднамерено.

А как се разбира, че са отвлечени?

Често за това има друг страничен свидетел. Има данни за отвличания на групи, при които някой от групата може да потвърди. Случвало се е един отвлечен да се срещне с друг и всеки от тях разпознава другия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest