Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Предпазване от енергийни вампири

Предпазване от енергийни вампири

Практически съвети за предпазване от енергийни вампири

Енергийните вампири буквално ни заобикалят навсякъде. Общуването с тях може да превърне живота ни в кошмар. Те изсмукват жизнените ни сили и ни оставят изтощени и съсипани. Характерни състояния след комуникацията с енергийни вампири са депресия, безсъние, хронична умора, мигрена, апатия, панически страх.

След контакт с енергиен вампир енергията в тялото се променя напълно. Освен горепосочените проблеми, изведнъж човек се усеща много сънлив и отпаднал. Всичко това се дължи на изсмуканите от тялото сили.

Важно е да се отбележи, че енергийният вампир атакува психиката и няма лекарства, които могат да противодействат на това състояние.

На практика всеки един от нас е изложен на тяхното опасно влияние. Затова е важно да знаем как да се предпазим. Особено ако често ни се налага да общуваме с подобни личности. Ако продължително време сме изложение на влиянието на енергийните вампири, умората и психическото напрежение се натрупват и е много трудно да се пречисти енергията. Затова не трябва да позволяваме това състояние да продължава по-дълго.

Ето ги и най-ефективните методи за предпазване от енергийни вампири. Спазвайте ги и ще се почувствате много по-добре - както психически, така и физически.

Вземането на вана и душ ни предпазва от влиянието на енергийни вампири

Вода

Ако сте изложени на енергийния вампир, опитайте се да се приберете вкъщи възможно най-скоро и си вземете душ. Водата не само помага да се почувствате бодри, но и отмива негативната информация, предавана от вампира.

Ако сте наистина зле, по възможност се насладете на топла вана. Напълнете я с вода с приятна температура, добавете морска сол и няколко капки ароматно лавандулово масло. 120-минутна релаксация добре ще почисти вашата аура.

Ако пък не сте у дома и сте изложени на влиянието на енергиен вампир, отидете в най-близката тоалетна и просто измийте очите и лицето със студена вода. Ще се почувствате освежени и ободрени.

Тигровото око защитава от енергийни вампири

Амулети

Много минерали водят до възстановяване на енергийния баланс. Дори в древни времена естествените камъни (черен ахат или тигрово око) се носят като талисман срещу енергийния вампиризъм. Амулетът против енергийните вампири трябва да бъде постоянно с вас, можете да го премахнете само у дома.

Купете малко едностранно огледало и като напуснете къщата, го сложете в джоба на дрехите си с огледалната страна навън. Такъв талисман може не само да отблъсне енергийния удар, но и да го върне на вампир.

Солта се счита за отлична защита срещу всяко зло. Ушийте си малка торбичка, напълнете я с бели кристали и винаги я носете със себе си в джоба или в чантата си. Солта ще погълне всички действия на вампира, лошите желания и зли думи, изпратени до вас.

Никаква енергия не може да засегне тези, които носят секретна игла от вътрешната страна на дрехата си. Това малко приспособление помага срещу лоши очи, зли духове, магии и вампиризъм.

Добре защитава и среброто. Достатъчно е да се носят сребърни висулки, обеци или пръстени.

Безопасна игла

В горните редове споменахме за важността на безопасната игла. Смята се, че безопасната игла е отличен начин за предпазване на биополето от вредното влияние на енергийните вампири. Иглата трябва да се носи във вътрешната част на дрехата, за да може да докосва кожата. Безопасната игла трябва да е заключена - така действието е най-силно. Важно е да се отбележи, че не е хубаво да се носи постоянно, защото заключването се отразява на вътрешната енергия и може да навреди. Нещо повече - постоянното заключване може да ви превърне в интроверти и да създаде проблеми в общуването с околните.

Огледала

Ако усещате, че сте заобиколени от енергийни вампири, купете няколко малки огледала и сложете по едно срещу всеки прозорец у дома - така огледалото ще гледа навън. Целта на този ритуал е негативната енергия да се върне към първоизточника и да не ви засегне по никакъв начин.

Червен конец

Много често сме забелязвали, че на ръцете на бебетата, бременните жени, булките и дори известните личности има вързан червен конец. Това не е е никак случайно, защото се смята, че конецът предпазва от зли очи и болести, гони злите духове и предпазва от магии и недоброжелатели. В миналото червен конец се е връзвал дори на животните, за да бъде годината здрава и плодородна.

Торбичка със сол в дома защитава от енергийни вампири

Защита на дома

У дома ние също не сме имунизирани срещу посещението на енергийните вампири. Съсед или роднина, който е отскочил на гости, може да източи енергията ни. За защита на семейството и жилището ви:

- Измивайте пода със солена вода няколко пъти на месец;

- Поставете сол под вратата на прага или го натрийте с малка ленена торбичка, и я окачете върху входната врата;

- Периодично прочиствайте дома от зли сили, като запалвате църковни свещи и обикаляте с тях цялата къща;

- В кухнята закачете снопчета люти чушки, лук и чесън.

Важно е да се отбележи, че нито един човек не се ражда енергиен вампир. Може да се каже, че това е заболяване на психическа основа, която зависи от обстоятелствата в живота и нито един индивид не би могъл да има имунитет. Ако разберете, че ваш близък човек или приятел се е превърнал в енергиен вампир по една или друга причина, не бързайте да го съдите и игнорирате, а се опитайте да му помогнете. Никога не се знае дали един ден и вие няма да се озовете в неговото положение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest