sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Ритуали за изчистване на негативна енергия

Ритуали за изчистване на негативна енергия

ХрисиХриси
Новак
11452
свещите чистят негативната енергия

Негативната енергия около вас може да нанесе сериозни щети както върху психическото, така и върху физическото ви здраве. Безсънието, главоболието, нервите, депресията, болката, ниското самочувствие, са само част от възможните симптоми, причинени от нея.

Когато вкъщи, на работа или на каквото и да е друго място има такива вибрации, те се усещат. Все пак, ако не разпознаете лошото, негови признаци са и наличието на насекоми, хлебарки или други; честото чупене или губене на предмети; непрекъснато боледуване, в това число и на домашните животни; чести конфликти и спорове между членовете на семейството; изгаряне на крушки и други уреди; проблеми с водопровода; сънуване на кошмари; блъскане на врати и прозорци без причина; невъзможност за отглеждане на растения; смърт в къщата, независимо колко далечна е била.

Ако някои от тези неща ви се случват, то определено сте заобиколени от лоша енергия, която трябва да премахнете от себе си и от дома си.

Най-напред пречистете себе си. Вземете солен душ. Солта е източник на енергия и начин за пречистване. Преди да се изкъпете, вземете малко сол и нанесете по цялото си тяло. След банята ще се почувствате много по-спокойни, с лекота в душата и уют в сърцето.

Сега е ред на дома. Първо се отървете от всичко ненужно – стари предмети, вещи, дрехи, които няма да носите. Освободете място за новото и хубавото, махнете всичко непотребно. Отворете вратите и прозорците, за да стане течение, което да премахне отрицателната енергия.

Махнете всички стари огледала или такива от предишни собственици/наематели. Вземете си нови.

премахването на стари огледала помага за изчистване на негативна енергия

Доста популярен ритуал е прекадяването с тамян. Може да си вземете, за да да имате под ръка вкъщи, щом се наложи. Минете през всички стаи и отправете молитва за щастие, късмет и благоденствие.

Същото може да направите и с църковна свещ. Поставете я в средата на малък хартиен кръг и обиколете цялата къща, започвайки от входната врата. Не пропускайте и най-малките места и се фокусирайте особено върху дръжките, звънеца, компютри, телевизори, огледала, прозорци, ъгли, закачалки. Изхвърлете свещите, които сте използвали, след като приключите.

След това, измийте ръцете си първо със сапун, а после със сол. Разтрийте всяка длан по посока на часовниковата стрелка, разперете пръсти, за да се освободите от негативната енергия, събрана по време на чистенето.

Добре да пречиствате дома си един или два пъти годишно от всичко лошо, което се е натрупало. Може да проверите дали има резултат, като запалите нова свещ 3 дни след почистването. Нека изгори до половината. Восъкът, който се натрупа трябва да бъде светъл, ако е тъмен, значи все още има нещо негативно и трябва да повторите процедурата.

Като превантивна мярка срещу лошото, поддържайте дома си чист. Редовно проветрявайте стаите, палете свещи или тамян. Може да закачите звънци на входната врата. Смята се, че те гонят лошото. Бихте могли и да си вземете котенце. Хората вярват, че котките защитават дома от лоша енергия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне на магия,гледане на карти таро,восъколеене,амулети,талисмани,защити,предпазване от негативна енергия,уроки,проклятие,разкриване на магия родово проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
0