sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Ако сте родени на една от тези дати, имате специална мисия от съдбата

Ако сте родени на една от тези дати, имате специална мисия от съдбата

нумерология

Ако и вие сте от хората, които смятат, че датата на раждане и съвкупността от числата и подредбата на звездите до известна степен определят житейския ни път и нашите качества, то продължете да четете.

В нумерологията съществува теория, според която хората, родени на някоя от датите, за които ще говорим, без значение месеца и годината, имат по-специален кармичен дълг. И те трябва да го изпълнят през този свой живот.

Вижте какво се очаква от вас през този ваш живот, ако датата ви на раждане съвпада с някоя от изброените по-долу:

Дата на раждане: 13-ти

Хората, които са родени на тази дата, ще постигнат всяка своя мечта и цел. Но трябва да се научат да се справят с препятствията. След всеки свой провал те се сриват емоционално, спират да вярват в себе си и чувстват, че светът им се руши. Вместо това трябва да си извлекат поука от препятствието, през което са преминали, и да бъдат благодарни, че имат такава възможност.

Те задължително ще постигнат всяка своя цел, но ще трябва да преминат през различни препятствия по пътя към нея. Тези хора получават 2 в 1 – постигат целта си и заедно с това научават нов урок. Препятствията са неизменна част от живота им, затова не бива да ги приемат като нещо негативно. Техният кармичен дълг е да станат успешни личности, които притежават силна психика.

Дата на раждане: 17-ти

числа

Хората, които са родени на тази дата, са злоупотребявали прекалено много със свободата си в предишните си животи и сега трябва да променят това. Те са склонни към фриволно поведение – да изневеряват, да не се съобразяват с другите, да правят какво искат.

Но техният кармичен дълг включва по-малкоте отдаване на изкушенията и поставянето на цел, към която да се стремят. Целта може да е свързана с личностното им развитие, бизнес развитие, учение. Смята се, че родените на тази дата имат способността да променят света, ако успеят да се съсредоточат над целите си и станат по-сериозни.

Дата на раждане: 21-ви

Хората, които са родени на тази дата, трябва да действат новаторски. Техният кармичен дълг е да инициират останалите и да ги водят след себе си. За да го направят, те трябва да имат силна интуиция и много смелост. За тяхна радост съдбата ги е дарила с тези способности и е необходимо само да повярват в себе си.

сила на числата

Не трябва да бъдат цинични и иронично, тъй като това тяхно поведение ще създаде отрицателна енергия, която ще ги отдалечи от пътят, който им е отредила съдбата. Тези хора трябва всеки ден да поставят начало на нещо ново и то с цялата си любов и желание. Може да засадят дърво, да помогнат на приятел, да нахранят бездомно животно, да отидат на ново място и т.н.

Дата на раждане: 29-ти

Хората, които са родени на тази дата, трябва да бъдат емоционална и морална подкрепа на останалите. Те са склонни да си стоят вкъщи, да се затварят и самовглъбяват, но трябва да променят това. Трябва да се стараят непрекъснато да общуват с познати и непознати, да им дават съвети, да ги изслушват, да им помагат, да ги мотивират. Техният кармичен дълг е много важен, тъй като благодарение на тяхната подкрепа много хора ще открият правилният път, ще променят живота си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest