Sanovnik.bg»Съновник»Самолети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Самолети

Символиката на Самолети в съня ми какво значи? Интерпретация на Самолети в съновника.
Самолети

Ако сънуваш самолети, значи ти предстои успех в някое начинание.

Видиш ли военен самолет насън, значи трябва да се готвиш за неочаквани изпитания.

Возиш ли се в съня си на самолети, значи ти предстои бърз успех, ще осъществиш намеренията си и ще прогресираш в бизнеса.

Сънуваш ли приземяване на самолет или самолетна катастрофа, значи ти предстоят неприятности или беди.

Управляваш ли в съня си самолет, значи ти предстои голям успех или сериозна кариера.

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 13
57
44
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
anna
anna
04.11.2014 11:40
Здравейте тази нощ сънувах нещо много странно, ще ви помоля да го разтълкувате :)

Помня как пътувах към летището с нещо като бусче и всичко беше като на филм. Някакси шофьора на рейса комуникираше с някакъв самолет, който летеше над нас и този от самолета каза, че има някакъв проблем и ще се разбие. Не знам защо но аз реших, че това е невъзможно и той се базика. В същия момент той се разби на пътя зад нас. в този момент гледах автобуса от страни и видях как от разбиването на самолета изхвърча нещо голямо и ще удари рейса. Но то се разби малко пред него. Цялата обстановка беше много странна. Все пак продължихме към летището и се оказа, че нямало да летим, но ние настояхме, че това нямало как да стане и те склониха. с някой си говорех, че това нарочно се правело за да станем някакви си войници?! оо забравих да кажа, че малко преди да стигнем летището видях като на 3Д един самолет как излита, но беше много интересно тъй като беше много голям военен, но беше като играчка и си летеше все едно е птича (нагоре-надолу между паркирани самолети докато излита).
в крайна сметка се качихме на самолета и започнхме да чакаме. оказа се, че аз не бях казала кога да ме чакат и не можех да изпатя съобщение на мъжа на сестра ми кога да ме вземе от летището.
а в крайна сметка малко преди да излетим слезнахме с един мой приятел (не знам от къде се беше появил)от самолета за да иде той до тоалетната. както слезнахме и самолета тръгна. започнахме да го гоним из летището (тичахме адски много), но той се скри зад някаква сграда и изчезна сякаш сред някакъв град.
разбрахме че сме го изпуснали и в този момент бях с някакво момиче, което обвинявах за цялата ситуация. и тя щеше да ми купи нов билет.

не знам какво може да значи, но все едно не е трябвало да се качвам на самолета.. това си го мислех през цялото време докато сънувах, и все пак се качих на самолета, но така стана, че не излетях..

ще съм благодарна за помощ :)
16
3