Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Змии

Да сънуваш Змии в съня ми как се интерпретира? Интерпретация на Змии насън.
Змии

Видиш ли змия в съня си, очакват те добри и лоши събития. Сънува ли жена змия, скоро ще зачене.

Видиш ли змийска кожа насън, очаква те богатство и тайнствена съдба. Сънуваш ли змии в кутия, някой ще те излъже.

Сънуваш ли малки змийчета, близък или колега ще се отнася злобно към тебе. Отдалеч ако наблюдаваш змия, ще чуеш клюки за себе си.

Ухапе ли те змия, ще почувстваш временно физическо и психическо изтощение. Може да означава и че те е страх от нещо, пред което скоро ще бъдеш изправен.

Ако видиш змия да ухапва друг човек насън, внимавай, защото това е знак, че без да искаш може да нараниш или разочароваш скъп човек с думи или действия.

Гониш ли змии, очакват те кавги с конкуренти и врагове. Съска ли срещу теб змия, очаква те премеждие. Ако теб те гони змия, но не успее да те стигне, ще преминеш опасност.

Галиш ли змия, ще съблазниш личност от противоположния пол. Видиш ли свита на кълбо змия, очакват те опасности. Захапала ли е опашката си, ще имаш успехи в науката и учението си.

Уловиш ли с голи ръце змия, ще надвиеш враг. Убиеш ли я, ще си победител, но няма да се радваш на победата си. Извличаш ли змийска отрова, ще постигнеш трудни успехи.

В дома си ако видиш змия, очаквай семейни проблеми или посещение на нежелани гости. Сън за змия в дома се счита за предзнамение, свързано със семейството.

Змия ако те напада в съня ти, ще изпиташ срам от нещо. Този сън е свързан с поведението ти в обществото. Пази се от унижение и от недоброжелатели.

Умряла змия в съня е знак, че си надвил враговете си. Яма със змии в съня е знак за предстоящи премеждия.

Ако държиш змия в съня си, но не си уплашен, ще получиш неочаквана помощ от близък човек.

Бой между две змии в съня е знак за проблеми в къщата или финансови затруднения. Ако говориш със змия, животът ще ти поднесе нови възможности в реалността.

Бяла на цвят змия в съня предвещава духовно израстване и постигане на мир в душата, помъдряване. Червената змия значи, че някой е превзел съзнанието и мислите ти, също и че изпитваш страст към някого.

Зелена змия в съня е знак за силна енергия, ако си творческа личност, начинанията ти ще бъдат успешни. Кафявата змия насън е знак за мъдрост - ще се справиш с проблемите си.

Златна или жълта змия в съня е знак за проблеми със здравето. Розова змия насън вещае проблеми заради лекомислие.

Шарена змия насън ако видиш, значи преувеличаваш проблемите си, време е да погледнеш с реален поглед върху тях. Най-лошо е да сънуваш черна змия, защото вещае смърт сред близките.

Оранжева змия в съня е знак, че предстои сбъдване на мечта, желание. Синята вещае, че около теб има завистници, пази се.

Ако видиш разпънала се по дължина змия, добър знак е - вещае здраве, ако си болен, скоро ще се възстановиш.

Отровна змия ако сънуваш, пази се - някой ще опита да се наклевети. Ако върху теб падат змии насън, съвестта ще те гризе за нещо. Внимавай как харчиш парите си.

Голяма ако е змията, имаш силни врагове. Ако е малка, дребни премеждия, завист или лоша дума от колега или приятел.

Смок ако сънуваш, някой ще опита да наруши хармонията в семейството ти или тази между теб и партньора. Убиеш ли го, ще надвиеш враговете си.

Питонът в съня вещае, че ще се справиш с проблемите, обръщайки внимание на хората около себе си.

Кобрата в съня е знак за голяма опасност. Ухапе ли те, на смърт е. Анаконда ако е змията, също значи големи неприятности и заплахи.

Пепелянка в съня е знак за големи проблеми, но ако сънуваш, че я убиваш, на хубаво е - ще се избавиш от неприятностите.

Водната змия е предупреждение да внимаваш с кой се сприятеляваш, защото човек, който си мислил за приятел, ще се предаде.

Боата на сън значи, че се готви атака срещу теб и че не можеш да я контролираш. Освен това е знак за загуба на наследство. Гърмящата змия е знак за неизвестен враг, пази се.

Змия без глава в съня е знак за заблуда или че другите хора ще повлияят върху мнението и постъпките ти. Само главата на змия ако видиш насън, внимавай с парите си, може да имаш трудности.

Змия с две глави е знак за скорошни добри новини. Знак за благополучие в живота. Змийската отрова в съня е знак за сплетни и интриги, които се правят зад гърба ти.

Змийската дупка в съня вещае финансови проблеми и дългове. Ако обаче видиш как змия се прибира в своята дупка, ще се издължиш.

В съня летящата змия е знак за завист от твоя страна към приятел, която ще развали отношенията ви един към друг.

Страхуваш ли се от змия насън, ослушвай се за клевети по твой адрес. Ядеш ли в съня си змия, скоро те очакват финансови постъпления и успехи на работното място.

Змия в леглото си ако видиш насън, е знак за проблеми с партньора. Ако нямаш такъв, за проблеми с противоположния пол.

Видиш ли насън на едно място котка и змия, пази се от предателство от колега или близък човек. Ако змията ухапе котката, ще задлъжнееш и ще имаш парични проблеми.

Куче и змия ако видиш на едно място, приятел ще те предаде, но човек, който не си смятал за близък ще ти помогне точно в този момент.

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 202
587
461
332
222
10
Дай твоята оценка:

Коментари (219)

Изпрати
Потребител#310935
Абе вие едно хубаво нещо не написахте само смърт или бременност или болест
22
4
Shorty
Shorty
04.12.2021 08:30
Какво значи ако сме били група и сънувам мега огромна черна змия с библейски размери? За миг видях и пепелянка и двете нищо не ми направиха нито на някой от групата?
35
7
Lee Sin
Lee Sin
05.05.2021 10:07
Какво значи, ако бяла змия те охапе на сън в твоята къща?
33
2
Анонимен
Анонимен
16.08.2019 10:52
Какво означава,когато змия яде друга змия?
50
13
Анонимен
Анонимен
14.08.2019 21:27
Сънувах Кралска гобра чисто черна с гплеми жълти очи,аз я ударих по главата 2 пъти а на нея й нямаше нищичко ... след което тя се смушна под леглото а аз се събудих !!!
35
6
Анонимен
Анонимен
21.10.2019 12:31
Яз сънувах това
6
7
Анонимен
Анонимен
02.03.2019 20:01
Хора объркана съм. Санувах че виждам змия на кълбо в нас. Беше с червен гръб. Брат ми се опита да я хване и изхвърли на вън но просто я пусна пак и тя ме ухапа. Някой може ли да го разтълкува?
134
28
Анонимен
Анонимен
26.02.2019 21:27
Ако в моя сън аз нарочно накарам змията да ме захапе или съска това брои ли се (защото мога да се контролирам докато спя).
57
20
Анонимен
Анонимен
23.01.2019 22:44
Сънувах снощи че ми подаряват змия и исках дая прибера в някаква кутия или вризер беше не помня знам че беше голямо и докато се опитвах дая прибера тя излезна и ме захапа за пръста на кракъ и виках някой да ми помогне че ме е захапала но никои не доиде но мина се малко време и видяш че нищо ми няма нито падам нито умирам и пак почнах дая прибирам в голямата кутия или вризер и така се събудих какво ли означава това ако може някой да каже
44
13