Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Котки

Значението на Котки на сън какво значи? Значение на Котки в сайта.
Котки

Видиш ли котки насън, ще станеш жертва на измама.

Чиста котка сънуваш ли, късмет ще имаш в начинанията си. Ако е мръсна, ще получиш неприятни новини за приятел или роднина. Ако успееш да прогониш котката, скоро ще излезеш от труден период в живота си.

Няколко котки в съня са знак за благополучие в работен и личен план. Ако котките се разхождат без посока, трябва да си по-концентриран.

Ако не си семеен и видиш котка насън, емоционални тревоги ще имаш, вероятно свързани с връзка с някого.

Омъжена жена ако сънува котка, има нужда от почивка от семейния живот; може да значи и семейни конфликти.

Бременна жена ако сънува котка, ще роди здраво бебе момиченце.

Чуеш ли насън мяучене на котки, ще разбереш, че си бил мамен в любовта или ще се разтрогне бракът или годежът ти. Може да значи и предателство от близък човек.

Видиш ли много котки насън, значи имаш потайни, прикрити неприятели.

Сънуваш ли котка с котенца, ще се задомиш или ще имаш потомство. Ако си необвързана и сънуваш котка с котенца, скоро ще срещнеш любящ мъж; ако си обвързана, партньорът ти ще започне да се грижи за теб повече.

Ако котката и котенцата ѝ са черни, изпитваш силна ревност към някого. Ако са бели - на хубаво е, ценен подарък, по-скоро нематериален, ще получиш. Може да бъде и предложение за брак.

Малко котенце в съня си ако видиш, някой има нужда от твоята подкрепа и защита, може и да е дете; възможно е да значи и че очакваш бебе.

Ловиш ли в съня си котки, любовта все ще ти се изплъзва.

Галиш ли котки в съня си, съперник ще признае достойнствата ти. Ако котка се гали в теб насън, проблеми в работата те очакват. Може да значи и че близък човек опитва да се възползва от теб по някакъв начин.

Ако в съня ти котката седи в скута ти, наяве някой ти влияе лошо и може да те накара да предадеш близък човек.

Ухапе ли те или те одраска котка в съня ти, ще се бориш за справедливост, ще търсиш истината. Пази се от фалшиви приятели и открити врагове. Има проблем, който е време да решиш, не да отлагаш.

Сънуваш ли мъркащи котки, ще покориш труднодостъпен партньор.

Видиш ли бели котки насън, предстои ти женска лъжа. Бялата котка в съня е знак за предстоящи трудности. Твой близък не е искрен с теб, внимавай. Ако обаче обичаш котки, този сън може да е знак, че ти предстои голяма радост.

Ако ти се присъни черна котка и по принцип се страхуваш от котки, може да е знак, че те е страх да послушаш вътрешния си глас. Черната котка в съня може да значи изневяра или любовни проблеми.

Ако обичаш черни котки и ги сънуваш, сънят може да предвещава нещо хубаво. Ако черната котка в съня ти те драска или хапе, време е да спреш да пренебрегваш интуицията си.

Черната котка в съня може да значи и провал на твое голямо желание, мечта.

Сива котка ако дойде в съня ти, значи гледаш много песимистично на живота, уморен си, имаш нужда от почивка и пренареждане на приоритетите. Може да е знак и за депресия. Пази се от предателство.

Шарена котка присъни ли ти се, нещо мимолетно ти предстои в любовта, кратък успех.

Рижава котка видиш ли насън, може да имаш таен враг жена. Тази котка е знак за лъжа, за фалшив човек в обкръжението ти.

Сиамска котка насън е знак за предателство от колега или приятел.

Сънуваш ли персийска котка, ще станеш жертва на брилянтна измама, в която е замесена тайнствена жена. Дълго време няма да разбереш, че са те измамили и ограбили.

Присъни ли ти се, че опитваш да хванеш котка, наяве пази дома си от крадци; ако успеях да нахлуят в дома ти, ще бъдат хванати.

Биеш ли котка насън, някаква измама ще успееш да разкриеш. Ако я биеш без причина, ще имаш нов враг; сънят е знак да не влизаш в конфликти.

В съня си ако опитваш да убиеш или да се отървеш от котка, нещастие те очаква.

Болна котка в съня е знак да се пазиш и да внимаваш за здравето и благополучието си.

Мътва или умираща котка ако ти се присъни, значи в живота ти липсва самостоятелност или си загърбил интуицията си. Може да станеш жертва на измама, кражба или просто да си твърде уморен и да имаш нужда от почивка.

Агресивна котка в съня е знак за самота, за това, че не умееш да приемаш реалността. Ако котка те напада насън, имаш враг. Ако я победи, ще решиш някакъв проблем, който имаш. Ако тя те надвие, може да загубиш пари; сънят е знак, че е време да направиш промяна в живота си.

Страх ли те е от котка насън, наяве имаш неоснователни страхове.

Котешки нокти ако сънуваш, има нещо, което желаеш, но не говориш за него; гняв има в теб.

Следи от котка в съня вещаят, че някой опитва да ти навреди, но не е особено умен и ще успееш да го разобличиш. Пази се от врагове.

Котешки очи видиш ли в съня си, на хубаво е - ще намериш решение на проблемите си.

Ако сънуваш говореща котка, нямаш проблем да изразиш женствеността си, слушаш интуицията си и нямаш проблем да изразиш онова, което желаеш.

Ако котка бяга от теб в съня ти, ще претърпиш финансови загуби.

Присъни ли ти се, че храниш котка, ще изневериш на любимия. Храненето на котка символизира подхранването на нова любовна афера.

В съня ти ако бездомна котка се опитва да влезе в дома ти, някой в реалността опитва да вземе нещо от теб. Ако успее да влезе, човекът също може да ти вземе онова, което иска и да загубиш нещо.

Присънят ли ти се котка и змия заедно, някаква трудности ти предстои, тъга. Пази тайните си и не ги споделяй, някой може да ги използва срещу теб.

Дива котка ако сънуваш, спор със съседи или проблеми ти предстоят. По-добре стой настрана от конфликти.

Бременни котки в съня вещаят заговор срещу теб, пази се, някой от обкръжението ти ще опита да те надхитри.

Ако насън играеш с котка, може да е знак, че любимият ти ти изневерява; може да се приеме и като друг тип предателство.

Когато в съня си виждате котка и мишка, това е предупреждение, че мними приятели се опитват да ви изиграят зад гърба.

Видиш ли в съня си как котка хваща мишка, очаква те печалба. Спокойствието ще се настани в живота ти.

Ако ловът на мишките от котката е много шумен, ще се тревожиш за нещо. Ако котката плаши мишки в съня ти, внимавай и не споделяй плановете си с никого.

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 50
523
49
310
27
11
Дай твоята оценка:

Коментари (49)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
14.04.2019 14:34
Сънувах котки.Лошо.Някой пак ще ме предаде.
14
6
Краси
Краси
10.07.2015 19:14
Или ядът кебапчета
17
22
cinga
cinga
22.05.2015 07:47
Сънувах,че двама китайци ядът бездомните котки от квартала ми....не мога да разталкувам съня,а имам нужда ...
43
33
деница
деница
12.05.2015 16:09
Сънувам стая пълна с котки и кученца. Някои котки имат котета и бият малките кученца. Аз хващам котките за да ги изхвърля от стаята и те ме хапят.
65
17
Иво
Иво
27.08.2014 16:23
Имам бяла котка и сънувах, че се превръща в чисто черна и я взимам и започвам да я галя и тя си мърка. Моята котка си е, просто си смени цвета. Това го сънувах 2 или 3 пъти подред.

Какво означава?
70
25
01534
01534
31.07.2014 12:34
сънувах, че котката ми се сби със скорпион и в крайна сметка той я ухапа, но и тя го уби. някой да има представа какво може да значи?
12
19
rrrrr
rrrrr
28.04.2014 15:12
санувах че гоня и се боря с котка и накрая удуших котката
знае ли някои какво означава ????
21
26
Ива
Ива
07.11.2014 16:05
Ха- ха ха ха ха ха!!! По добре си оправи правописа!!!! ето това (санувах) е грешно ако пишеш коментари грешните неща ти ги ги подчертава с червено глупак!!! И някои не се пише така ако описваш един човек, трябва да напишеш някой с и-кратко тоест с й.И за правописа санувах не се пише така ами се пише (сънувах) сигурно си глупак ако не го разбираш.
6
58
В
В
31.12.2013 16:00
След смъртта на стария ми котарак цяла седмица все сънувах че е жив.След време ми умря едно котенце
14
4
Ива
Ива
07.11.2014 15:58
ааа? В, братле кажи на (Въсил) че името му не се пише Въсил а, Васил!!!
13
10
Васил
Васил
06.01.2014 22:20
носталгия
7
18