Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Бебе

Значението на Бебе на сън какво значи? Значение на Бебе в сайта.
Бебе

Бебето в съня може да бъде знак за надежда. Красиво бебе в съня е знак за голям късмет. Ако бебето е по-грозничко, пази се от предателство от близък човек.

Появата на бебе или бебета в съня е признак на проблеми, болести и мъка.

Своето бебе ако сънуваш болно, предстоят многобройни неприятности. Но ако е здраво и хубаво бебето, ще се радваш на добри приятели. Чуждо бебе ако е болно в съня ти, бъде внимателен - някой може да се възползва от наивността ти.

Жена ако сънува, че се грижи за бебе, ще бъде измамена от приятелка.

Ако бебето ходи самo, значи скоро ще получиш възможност за самостоятелна изява, за независима работа, ще се наложиш на работата или сред колегите.

Ако сънуваш, че ти си бебе или че бебе ти говори, ще станеш свидетел на някаква измама, хитрина, шмекерия. Възрастен ако сънуваш като бебе, неволно ще го измамиш.

Ако в съня ти бебе ти се усмихва, значи наяве си щастлив и се радваш за нещо.

Намериш ли бебе насън, значи скоро ще откриеш, че притежаваш някакъв талант. Забравил ли си, че имаш бебе в съня, криеш свое слабо място от другите. Съдбата ще ти даде нова възможност, която не бива да изпускаш.

Ако пътуваш към болница, за да раждаш бебе в съня, значи в действителност имаш някакви зависимости или опитваш да се измъкнеш от отговорност. Индикация за предстоящ проблем или болест на близък човек.

Плач на бебе ако чуеш насън, значи е време да се погрижиш за себе си, защото не си обръщаш достатъчно внимание. Не си щастлив и е време да промениш това.

Мъртво бебе ако видиш насън, е знак, че нещо у теб се пречупва и спира да съществува. Избавяш се от нещо, което е било част от теб. Това е знак и за загуба на надежда поради провалени планове.

Бебешко шише в съня ако видиш, разчиташ твърде много на другите хора. Ако пиеш от него, ти липсва емоционална зрялост.

Бебешката количка в съня символизира желанието за бебе в реалността. Ако количката е празна, е знак за тъга или неосъществено желание.

Бебешките дрешки в съня са знак, че си успял да преодолееш свои вредни навици, че си превъзмогнал себе си. Бебешките обувки в съня пък символизират чистотата и нуждата от обич.

Ако сънуваш как бебе яде бебешка храна, може да означава, че е време да промениш хранителните си навици и да се храниш с по-малки порции. Значи и че е време да се погрижиш за себе си.

Ако сънуваш бебе и си бременна, но все още не знаеш, този сън може да ти го подскаже.

Сънуваш ли, че раждаш, е знак за скорошни финансови постъпления или за действително забременяване.

Жена ако сънува, че ражда, може да се окаже участник в спор, от който няма смисъл или да преодолее проблем, който ѝ е тежал дълго време. Мъж ако сънува, че ражда, го очакват трудни премеждия.

Ако младо момиче сънува, че прави аборт, значи се колебае по кой път на поеме в живота си. Знак за предстояща трудна ситуация. Ако мъж наблюдава аборт в съня си, ще получи критика по свой адрес.

Държиш ли бебе в съня си, скоро ще получиш някаква награда или подарък от съдбата. Ако бебето, което държи е момиче, дебне те опасност. Ако е момче, нещо хубаво ще ти се случи. Приспиваш ли бебе насън, скоро те очаква печалба.

Бебе момиченце ако сънуваш, в близко бъдеще те очакват добри новини, които чакаш относно някакъв въпрос.

Ако бебето е момче, не бъди с големи очаквания, за да не останеш разочарован. Държиш ли бебето момче в ръце, имаш твърде големи амбиции.

Ако в съня ти твоя приятелка има бебе, всичките ти планове ще се реализират с голям успех. Чуждо бебе на непознат човек в съня е знак, че ще получиш признанието, което заслужаваш. Успех в работата.

Ако прегръщаш или целуваш бебе насън, ще получиш помощ в някаква ситуация. Хубава промяна предстои.

Бебето в съня ти ако е със сини очи, очаква те баланс, хармония и щастие в близко бъдеще. Бебе с руса коса в съня е знак за успех, подпомогна от влиятелна личност. Ако е с черна коса и се смее, очаква те радост, ако плаче - бъде нащрек за здравето си.

Ако видиш черно бебе насън, нещо неизвестно идва към теб - може да е хубаво или не. Пази се от завистници.

В съня си ако видиш как жена кърми бебе, някаква болест ще те застигне, но ще успееш да се излекуваш. Ако ти кърмиш бебето си, пази се жена, която се прави на твоя приятелка, но иска да ти навреди.

Бебе да повръща ако видиш насън, ще пребориш проблем, който те е мъчил дълго време. Ако повърне върху теб бебето, внимавай да не попаднеш в нелепа ситуация, в която да нараниш човек, на когото държиш, въпреки че няма да си виновен ти.

Спящо бебе в съня е знак, че имаш всичко, което желаеш и си постигнал хармония в живота си.

Бебета близнаци в съня са индикатор за огромно щастие, успех в кариерата, парични постъпления. Този сън е знак за прогонване на лоши мисли и че си поел по правилния път в живота си.

В съня си ако биеш бебе или малко дете, значи че може да съгрешиш, че ще направиш нещо, за което ще съжаляваш в бъдеще.

Голо бебе ако видиш насън, внимавай за здравето си и за опит за вреда от някого към теб.

Удавено бебе или бебе, което се дави ако сънуваш и е на непознат човек, пази се от опасност. Ако е твое или на близък човек, очакват те дни, пълни със спокойствие и хармония.

Бебе с изникнали зъбки ако сънуваш, успехи очакват теб и семейството ти.

Изоставено или изгубено бебе в съня е знак, че не искаш да поемеш някаква отговорност. Може да значи, че не следваш интуицията си.

Ако бебе е изчезнало или отвлечено в съня, значи не вярваш достатъчно в себе си. Ако вече си родител и сънуваш такъв сън, значи не си сигурен, че си добър родител.

Извънбрачно дете в съня е знак, че държиш в себе си голяма тайна, която те мъчи и е време да споделиш с някого. Очаквай предателство от близки хора.

Къпане на бебе ако сънуваш, време да поемеш в нова посока в живота си. Сънят вещае хубави неща. Знак, че си научил уроците от грешките си и можеш да продължиш напред. Късметът е на твоя страна.

Наакано бебе в съня е знак, че някой ще те наклевети с неверни думи. Ако миете наакано бебе в съня си, ще опитате да се измъкнете от ситуация или да замажете положението си.

Видиш ли недоносено бебе насън е знак за добро здравословно състояние.

Бебе с недъзи в съня е знак за опасност, пази се от интриги.

Ако в съня си видиш бебе да пада отнякъде, в реалността си безпомощен пред случващото се в живота ти.

Пълзи ли бебе в съня ти, очаква те пътуване в близко бъдеще. Храниш ли бебе в съня си, грижи те очакват, с които ще се справиш, но по-трудно.

Ако ви се присъни новородено бебе, това е предсказание, че сте напът да започнете живота си отначало.

Може също така да означава, че ще срещнете известни трудности и притеснения, но няма да е нищо, което с времето да не преодолеете.

Рейтинг

4
Общо гласували: 124
542
447
322
213
10
Дай твоята оценка:

Коментари (183)

Изпрати
Mis Kapris
Mis Kapris
10.12.2020 10:34
az sanyvah che moeto dete spi v kosharata i pres tova vreme rajdam oshte dve kato ednoto beshe s 4 prusta na ednata raka 4 i na drygata i lekarkata mi kaza che tova se daljalo na nqkava bolest i posle sanyvah che go obivam mnogo gadno mi stana
13
6
Branimira Bogomilova Alek
Ако сънуваш че раждаш бебета близнаци и ги убиват
26
11
Потребител#185606
Сънувах бебе тази нощ.Юни месец почина едната ми баба ,значи скоро ще умре и другата ми баба .Жалко.
34
25
вИв
вИв
30.05.2016 10:46
Сънувах,че се грижа за нероденото си дете но тук написаното не отговаря на това което стана.При нас не доведе до хубав край.
60
14
Анонимен
Анонимен
25.07.2019 13:19
И аз сънувах нероденото си бебче и за съжаление го загубих!
8
6
Petya
Petya
04.08.2016 08:13
Kakvo se sluchi pitam zashtoto i az sanuvah sushtoto :(
61
12
Лорейн
Лорейн
28.05.2016 10:13
Здравейте. Сънувах, че се срещам с една моя приятелка и сестра и която е бебе. След това аз леко я пипам по гръбчето и тя плаче и казва на сестра си, че съм я ударила... И така свършва. Моля някой да ми каже какво означава
49
10
Анонимен
Анонимен
16.12.2015 09:46
Здравейте имах странен сън аз съм на 14 и съм в шоу на таланти там се запознавам с едно момиче тя ме кани у тях и по едно време аз и предлагам да си легна до нея тя ми предложи да си имаме бебе и аз приех изчакахме то да се роди и беше момче но родителите и не приеха това за това го убиха после тя ме накара да си имаме ново дете аз се съгласих отидохме в тях но се събудих какво ли означава???!
59
7
Вили и Любо
Вили и Любо
10.08.2015 12:39
Годеникът ми е сънувал нашето неродено бебе. Цялото в червей като се било родило и после се оправило, имали сме си кормално бебенце.
25
5
Кемал
Кемал
13.06.2016 11:03
Ееехее
8
10
Аноним
Аноним
11.06.2015 00:34
Здравейте. Бих искала някой да ми изтълкува значението на следния сън: Сънувах, че съм родила ,но без да имам нормална бременност. Бременността ,като че ли, липсваше като цяло. Нямах симптоми, нито корема ми растеше. Изведнъж си бях у нас и от мен излезе бебе.Бях в шок ,но щом го взех изпитах чувство на привързаност (каквото всяка майка,предполагам,изпитва) . Семейството ми не можеше да повярва, нито аз. В съня си се чудех дали приятелят ми ще повярва,че той е бащата.. И бях и притеснена, и в същото време някак щастлива..Сънят ми приключи, когато носех детето в ръце и стоях пред предполагаемия баща , а той ме гледаше просълзен.. Ще съм ви благодарна,ако някой успее да ми каже какво би означавало. Не съм омъжена,нито имам дете, но за първи сънувам нещо подобно..
125
12