Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Куче

Значението на Куче в съня ми как се интерпретира? Значение на Куче в сайта.
Куче

Видиш ли насън куче, значи имаш зложелател. Сънуваш ли вой на куче, предстои ти опасност, а също така и за болест.

Храниш ли в съня си куче, значи даваш повод на неприятелите да те обиждат. Този сън значи, че си стабилен и сериозен човек, на когото може да се разчита. Хората около теб те уважават.

Сънуваш ли бяло куче, значи с добро отношение можеш да спечелиш или да излъжеш неприятелите си. Бялото куче значи и ново познанство, положителна промяна в начина на живот, среща със стар познайник.

Ако сънуваш кафяво куче, внимавай, защото стандартът ти на живот може да се понижи. Сънят е знак за парични проблеми.

Сиво куче в съня значи да се пази от болести. Видиш ли насън черно куче, ще имаш злобен съперник. Може да се разочароваш от близък човек, някой да те предаде или да получиш неприятни новини. Някой може да разкрие тайните ти с цел да се злепостави.

Видиш ли в съня си кучка с кученца, ще помагаш на беззащитни приятели или ще се сдобриш с неприятелите си.

Приютиш ли в съня си бездомно куче, ще си спечелиш неочакван или нетрадиционен съюзник. Бездомно куче ако върви след теб в съня ти, значи имаш верен приятел, който не оценяваш подобаващо.

Ако сънуваш домашно куче, значи доверието ти към някой близък, роднина или приятел е абсолютно неоправдано. Ако домашно куче в съня те пази, предстои ти спокойствие и щастливи дни.

Сънуваш ли бой между кучета, означава, че ще те потърсят за арбитър на спор. Ако в боя кучетата нападнат и теб, ще бъдеш въвлечен в спор, който не те засяга.

Сънуваш ли бясно куче, трябва много да се пазиш, тъй като си в неизгодна позиция. Успееш ли да избягаш от бясното куче, краят ще бъде щастлив.

Гони ли те или успее да те ухапе куче насън, враговете ще те надвият, конкуренцията ще се окаже по-силна от тебе. Ако те гони куче насън, пази се от интриги и клевети. Ухапе ли те куче насън, ще прекратиш отношения с приятел.

Ако куче те напада насън, значи не можеш да се довериш на близките ти, усещаш, че те не разбират емоциите ти. Напада ли те цяла глутница кучета насън, наяве се чувстваш сам срещу всички. Ако ти водиш глутницата кучета насън, това е знак за духовно израстване.

Породисти ако са кучетата в съня ти, очаква те печалба или големи финансови постъпления. Ако обаче кучетата са мръсни, ще се провалиш в някакво начинание.

Ако сънуваш мъртво куче, ще имаш победен противник. Сънят вещае лоши новини, болест, опасност, смърт.

Болно куче в съня е знак, че скоро истина ще ти се разкрие, ще разбереш какво говорят другите за теб. Присъни ли ви се болно куче, това е предупреждение, да пазите здравето си повече.

Лае ли те куче в съня ти, по-добре не влизай в разправии с обвинителите си. Кучешкият лай насън е знак за кавга с приятел. Ако не се уплашиш от него, ще разрешите спора по мирен начин. Твоето куче ако те лае насън, пази от завистници.

Ако кучето в съня ти не лае, а само ръмжи, някой ще опита да те унижи. Ако обаче кучето спре да ръмжи, когато го погледнеш, ще се справиш с неприятел или лошо влияние.

Ако кучето в съня ти е приятелски настроено към теб, значи някой от обкръжението ти има нужда от твоята помощ.

Голямо куче ако сънуваш, верен другар ще ти помогне в някаква ситуация. Колкото по-голямо е кучето в съня ти, толкова по-хубави неща ти предстоят. Ако кучето е малко, предстои ти спор с близък човек.

Ако видиш насън куче да гони и напада котка, на хубаво е - ще имаш успех в любовта и приятелските отношения. Ако обаче котката напада кучето или двамата се разбират, ще бъдеш разочарован от твой приятел.

Ближе ли те куче насън, бъди нащрек - някой, който ти се пише приятел, не е такъв и ти се подмазва, защото иска нещо от теб.

В съня ти ако се яви куче с бълхи, е хубав знак - ще надвиеш враговете си. Чистиш ли кучето от бълхи, ще спечелиш пари отнякъде. Ако обаче бълхите на кучето започнат да те хапят, ще си заобиколен от досадници и няма лесно да се отървеш от тях.

Бременно куче присъни ли ти се, очакват те щастливи мигове. Ако бременна жена сънува бременно куче, ще роди без проблеми, много лесно. Ако мъж сънува този сън, ще срещне проблеми пред себе си, клюки и интриги.

Блъснато куче ако видиш насън, ще надделееш над неприятелите си. Сънувате ли умиращо куче, това е злокобна прокоба, че живота на близък роднина или добър приятел е в смъртна опасност.

Бдете над близките си, защото някой от тях може да стени жертва на нелеп битов инцидент или да подцени здравословното си неразположение.

Ако жена сънува умиращо куче, може да възроди връзка с бивш партньор. Мъж ако сънува умиращо куче, може да стане жертва на предателство или самият той да предаде близък човек.

Сънуваш ли че куче ражда, твой приятел има нужда от помощ, изискваща твоята намеса. Ако се родят здрави кученца, ще успееш да помогнеш. Ако не, ще има премеждия по пътя.

Куче на каишка видиш ли насън, успехът е на твоя страна. Ще имаш добри приятели. Ако кучето се дърпа от каишката, положителна промяна ти предстои - не се съпротивлявай каквото и да става.

Вързано куче насън ако ти се яви, имаш верни приятели, на които можеш да разчиташ. Ако видиш, че кучето е вързано за теб, скоро ще срещнеш любовта на живота си. В случай че вече имате партньор до себе си, ще имаш хармония и щастие с него.

Говорещо куче ако ти се присъни, ще победиш някаква трудност благодарение на интуицията си, ще победиш враг.

Купуваш ли куче в съня си и то е светло, ще имаш нов добър приятел. Ако е тъмно, ще имаш нов враг. Ако някой ти подарява куче, ще чуеш клюки или лъжливи сведения за някого, може и да не става дума за теб. Ти ако подаряваш куче на някого, ще се веселиш с приятели.

Страх ли те е от куче в съня ти, значи не приемаш случващото си и се противиш на съдбата си.

Присъни ли ти се куче пазач, на хубаво е. Вселената те закриля и защитава. Ангелите бдят над теб.

Старо куче ако дойде в съня ти, имаш верни приятели, които ще бъдат до теб години наред. Ако обаче кучето е старо и болно, бъде нащрек за здравето си. Може да се скараш с приятел, внимавай.

В съня си ако спасяваш куче, трудът ти ще бъде възнаграден. Ще се ползваш с почести и слава от околните.

Добро куче ако ти се присъни, можеш да разчиташ на приятелите си, да им се довериш.

Зло куче ако сънуваш, внимавай какво говориш и правиш, защото си попаднал в ситуация, в която всичко, което предприемеш може да се обърне срещу теб или да бъде разбрано неправилно.

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 133
553
446
325
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (102)

Изпрати
Monika
Monika
20.11.2021 09:51
Сънувах нещо ужасно. Сънувах, че придърпваме аз и приятел 2 умрели кучета - опитвахме се да помогнем. Едното беше по гръб, другото имаше огнестрелна рана. Изглеждаха отвратително. Събудих се, плаках и пак заспах.. Уморих се от злокобни сънища.. Само беди :(
11
1
KALINOV
KALINOV
24.02.2021 10:13
Сънувах че много кучета тръгнаха след моето куче без го лаят и го изпъдиха в гора без да се връщат
10
3
Анонимен
Анонимен
13.07.2019 15:58
Сънувах, че аз ухапвам кучето хд
22
4
Анонимен
Анонимен
22.06.2018 22:47
Аз сънувах, че едно бясно куче се опитва да ме ухапе или убие! Обаче аз се защотих и май го убих. Все пак това беше само сън
45
14
Потребител#206605
Хора аз пък сънувах някакво къче което постоянно върви след мен и ме пита едно и също..Къде отиваш?...Просто си вървях и всеки път когато се обръщах то беше зад мен и обърнех лис е ме питаше...Това какво трябва да означава??!
51
8
Стефани Илиева
Сънувах, че аз и още 2ма (в съня ми бяхме приятели, в реалния живот не ги познавам) сме в изоставен супермаркет и се крием от някаква заплаха за нас, някой искаше да ни убие... аз предложих на момчето да избягаме от това място, той ме целуна и тръгнахме да бягаме. Стигнахме до един училищен двор и там останахме, обаче мен започна да ме е страх от това момчето да не ме остави на кучетата... по едно време той излезе от беседката и тръгна надолу, аз тръгнах след него, чухме кученцата и майка им и започнах да пищя. Момчето не направи нищо, а аз сама се защитих, като убих майката. В съня ми кучката беше златисто- бяла.
43
6
ivailo
ivailo
09.07.2016 16:32
Sunyvah na priqtelq mi kucheto che go tursq
38
10
Мери
Мери
30.06.2016 16:56
Сънувах моето ловно куче,беше простреляна по време на лов,намерих я умряла,кученцата в нея още мърдаха.Тази нощ дойде при мен с три кученца.Какво означава това?
63
16