Небе

Значението на Небе на сън какво значи? Значение на Небе в сайта.
Небе

1. Cънуваш ли звездно небе, ще бъдеш щастлив в любовта, ще ти се изпълнят желанията.

2. Тъмно или облачно небе предвещава несигурност, опасности и промени.

3. червено от залеза небе е сигнал за проблеми от неприятели.

4. Ясно, безоблачно и синьо небе е знак за спокойствие и безхаберие.

5. Гледаш ли небето, ще храниш големи надежди.

6. .

Рейтинг

4
Общо 20 гласували
5 7
4 6
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
niksi_picha
niksi_picha
28.06.2017 11:46
Сънувах облачно небе,валеше дъжд.
0
0
Стан Иванов
Стан Иванов
21.11.2016 23:05
Аз сънувах че бях с роднини на вън и протегнахме някак си 3 въжета към небето, което беше ясно и красиво. Въжетата се движеха като камшик, издавайки много силен и странен звук и по тях имаше едни много красиви но и много странни неописуеми кръговидни неща... Въжето се движеше, но не и краят му. След като погледнах на долу, видях как жени и мъже се бият помежду си. Жените си помагаха а мъжете не, но си личеше колко голямо удоволствие им доставя това на жените. Аз се чувствах щастлив заради красотата на небето, но и тъжен заради това което се случваше с хората. След това засилих още повече въжето което бях протегнал към небето и се събудих. Да... доста странен сън. :/
0
0
Анонимен
Анонимен
05.08.2016 11:59
Сънувах ясно небе .Отначало по него имаше тъмни облаци,но заминаха.
3
0
М.И.
М.И.
23.06.2016 16:23
сънувах че със майка ми лежим на земята и гледаме небето облаците бяха образували.здрава пирамида до нея друга пирамида но със разрушен връх.останки от замък и никакви други згради но уж това беше сънят ми и със майка ми го разглеждахме и исках да проверя във съновика но не можех.след това облаците изчезнаха появиха се малки точки който приличаха на звезди но не бяха звезди те се събраха много бързо във едно завъртяха се като ураган и изчезнаха тогава аз попитах майка си дали и нейните звезди правят така тя ми се усмихна и отиде на работа.после аз станах да си намеря тела за да звънна на бившия си но не можех до мен бяха братята ми имахме и чудна градина пълна със ягоди малкият ми брат който във съня ми беше много малък тичаше из градината със някакво друго дете и ядеше ягоди идваше при мен и ми показваше зелени и червени ягоди аз му се карах да не яде зелените ягоди и да не стъпва по зеленчуците уж имахме и зеленчуци но не бяха поникнали но той не ме слушаше тогава аз отидох до чешмата и започнах да събирам саксиите със цветя за да не ги счупи(странното е че в реалния живот нямаме градина нито пък къщата която живеехме не беше наша)събрах цветята и много исках да звънна на приятеля си но и на него не можех тогава големият ми брат донесе една питка(розова)и върхо нея една ягода той ми каза ела да хапнем а после ще измислим нещо да звъннеш седнахме да ядем питката беше много вкусна някога в реалния си живот не съм яла такава.когато се нахранихме брат ми ми каза отивам при мама да ти взема цигара за да можеш да звъннеш.нз защо но можех да му звънна със цигара не със телефон докато брат ми дойде се бях сетила че веднъж бях скрила под един перваз някаква цигара отидох взех я но тя не беше цяла беше един фас и със него не можех да звънна защото беше малко.дойде брат ми запалих цигарата която той ми донесе чух сигнал за звънене и се събудих.какво означава този сън ?
6
0
Анонимен
Анонимен
20.12.2015 18:00
Сънувах снощи,че след гръмотевична буря небето се беше прояснило ,което е на хубаво.
1
0
Валентин
Валентин
19.07.2015 23:11
Сънувах, че е нощ с много ярки звезди а аз съм се качил на дърво без листа, само клонки и съм на короната а от небето със звездите се появи друго дърво пак без листа и порасна чак до земята и се хванах за короната на небесното дърво и почнах да се изкачвам така се събудих.
7
1
криси
криси
07.05.2015 13:38
Аз сънувах черно нене с нарисуван някакъв знак на него като символ
4
0
Анонимен
Анонимен
19.01.2015 12:59
Сънувах,че бях във Варна някъде,небето беше ужасно тъмно,щеше да има буря !Това сънувах преди дни !
2
0

Още от Сънища