Вода
VodaWater
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Вода

Да сънуваш Вода на сън какво значи? Интерпретация на Вода насън.
Вода

Тези, които често сънуват вода или неща, свързани пряко с водата, са склонни към хрема, студенокръвни и доста флегматични.

Ако си болен и сънуваш бистра изворна вода, на добро е. В скоро време ще възстановиш силите и здравето си. Ако пък сънуваш мръсна вода в извор или поточе, пази се, дебне те болест и безсилие.

Ако вадиш чиста и бистра вода от кладенец, а си ерген, това е знак,че скоро ще се ожениш за хубава и имотна жена. Ако извадиш от кладенеца мътна вода, бъди внимателен, не е на добре. Може да се разболееш или да скърбиш за нещо, което е важно за теб.

Ако даваш на някого да пие чиста вода, той ще получи подкрепа от теб. Видиш ли насън как пресъхва вода, извор, кладенец или нещо подобно, не е на хубаво. Очакват те беднотия и неприятности от всякакво естество. Ако сънуваш да извира вода оттам където друг път не е имало вода, в скоро време ще се обремениш с нови грижи, проблеми и тъга. Ако си пил или си си налял от тази вода, неприятностите и грижите ти няма да те напуснат скоро, ще попаднеш в труден период от живота си. Но ако този извор пресъхне, мъките и лошотиите ще се премахнат от теб както са дошли.

Пиеш ли насън топла вода, пази се от неприятели и преследване, от оскърбления. Колкото по-топла е водата, толкова неприятностите ти ще са по-големи. Ако насън се опитваш да пренесеш вода в плат, счупен съд, дреха или нещо, с което всъщност не може да се носи вода или е много трудно, пази се от измяна, заговор срещу теб. Пази се от кражба и подлост. Ако заравяш някакъв съд с вода в земята, голяма опасност те грози! Пази се от разорение и конфликт с обществото около теб! Подават ли ти пълен съд, чаша или др.с вода, предстои ти скорошна женитба, годеж или обвързващо интимно приятелство.

Ако насън те залеят с гореща вода, това е сигурен знак да се опитате да бъдете по-предпазливи в общуването с околните.

Ако в съня си разлееш или залееш къщата си с вода, бъди внимателен и предпазлив, защото това вещае мъка, загуба и неочаквани проблеми. Колкото количеството на водата е по- голямо, толкова по-големи ще са проблемите ти.

Ако насън наблюдаваш вода, очакват те много успехи занапред в работата и семейството. Ако водата е бистра, ще имаш печалба в начинанията си. Ако е мътна, бъди готов за спънки и несполуки на работното място. Бурните води са знак за големи проблеми и опасности.

Ако се къпеш с бистра вода, те очаква крепко здраве, а ако водата е мътна, много скоро може и да се разболееш.

Ако го газиш в прозрачна вода, те очакват много сълзи, а ако водата е мътна - ежедневието ти ще бъде изпълнено с грижи и беди.

Ако скачате във воден басейн, това е сигурен показател, че много скоро голяма част от мечтите ви ще се сбъднат.

Рейтинг

4
Общо гласували: 41
513
418
37
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

Изпрати
Потребител#312582
Често сънувам сънища, свързани с големи количества вода. Понякога е спокойна и тъмна, понякога е чиста, понякога е буйна с големи вълни и даже огромни, които вещаят катаклизми. При мен обикноврно значи, че ми предстоят трудности.
0
0
Анонимен
Анонимен
23.04.2018 09:36
Сънувах, че пия вода. Водата не беше студена. Изпих няколко чаши и все си оставах жадна. Накрая изпих две чаши със студена вода и жаждата ми премина. Как мога да тълкувам този сън?
29
3
Потребител#312582
Вероятно сте била жадна наистина.
1
0
Фери
Фери
24.10.2016 00:21
Аз мвого често сънувам как съм сама върху мост и под моста има огромно безкраѝно море но и мн спокойно.Всеки път се страскям от този сън.Може ли да ми го разтълкувате
74
11
Sudba
Sudba
15.02.2016 02:12
Edna gledachka e kazala da ne stoq sam okolo mnogo voda. Idei?
21
9
 Борислава
Борислава
13.06.2015 16:20
А ако насън някой те залива с гореща вода?
13
5
Красимира
Красимира
25.12.2014 11:15
Сънувах как бяла течност исти4а от мен (през положите органи ) голямо количество и бяло като мляко.
5
12
Анонимен
Анонимен
01.04.2019 14:19
Звучи като сп...ма
3
0
дида
дида
23.11.2014 19:35
сънувах ужасен кошмар :
имаше един бездъден басейн в който никой не влизаше но едно момиче искаше да влезе и аз го спрях и тъкмо да го хвана когата то ми се изплъзна и падна. Но нали басейна е бездънен а дъното се вижда защото водата е бистра и аз го гледам че стаи омряло на дъното и немога да направя нищо . Много се уплаших!А какво ли значи?
0
10
Вая
Вая
10.07.2014 06:19
Ако насън се поливаш с вода, значи сам ще постигнеш успехите си
8
0