Ядене, ядеш

Значението на Ядене, ядеш на сън какво означава? Тълкуване на Ядене, ядеш в съновника.
Ядене, ядеш

1. Сънуваш ли, че ядеш, значи ще имаш успех на работното място.

2. Видиш ли, че някой яде, значи ще трябва да положиш повече старание на работното място.

3. Видиш ли в съня си маса пълна с ядене, означава че с много труд ще успееш.

4. Ядеш ли без апетит и с нежелание, значи че в реалността ще имаш проблеми и пречки в дейността си.

5. Ядеш ли в съня си с желание, значи ще успееш със захванатото.

Рейтинг

4
Общо 43 гласували
5 21
4 7
3 9
2 6
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Camélia.FR.
Camélia.FR.
08.05.2016 13:24
И моя сън е странен сънувах че правя палачинки и след това намазвам палачинка с шоколад и хапнах една хапка след това една моя приятелка рускиня дойде и я поканих да влезе тя видя палачинките и попита ти ли ги правиш и аз викам да... И на нея й се прияди тя си намаза палачинката с лютеница и сложи сирене тя каза аз така обичам след това ние пръдажавах ме да ядем и се радвах ме двете и още искахме... Какъв е този сън не мога да го разбера!
12
3
ив
ив
04.04.2014 17:59
Моя сън е странен първо бях в една гора, на едно дърво видях прилеп. той се събуди и излетя. След това се озовах в някакъв ресторант където трябваше да сервирам и отсервирам после готвих и ядох. в този ресторант имаше нещо като томбола и аз спечелих две флашки.После се появи един приятел и го предупреждавах за нещо и накрая се събудих..
ако някои може да го разтълкува ...
12
12
Анонимен
Анонимен
10.08.2013 16:46
Сънувах,че ям обикновени картофи в някакво подземие,там беше заместник-директорката на училището ми и командваше всички !
0
3
Деян
Деян
09.04.2013 12:57
Сънувах, че сме група хора на едно място голямо като магазин или склад. И стоим там и се чудим какво да правим и хората с които сме ни казват, че няма какво да ядем и трябва да ядем дрехите си. Аз на съня се шегувах и ги питах а може ли някои по така богати на омега3 киселини и витамини да са.:) Едната от жените там беше бившата ми шефка, не знам има ли връзка, но аз я осъдих и спечелих делото, но тя още не ми е платила. Та и тя се опитваше да ме кара да ям дрехи и интересно всичко други някак си го приемаха на сериозно само аз се заливах от смях, и им се подигравах, после им предложих викам им а бе вие луди ли сте ще вземем пушките(там имаше някакви пушки ама не знам детски ли бяха или истински) и ще оберем някоя банка или хранителен магазин и така. Чудя се такъв странен сън не бях сънувал какво ли значи?! :)
9
1