- 29.07.11 12:19#1Моля, моля, моля ви за помощ, просто не знам какво да правя?Първо искам да ви разкажа малко предистория, за да вникнете в проблема ми. От 2 години се опитвам да намеря любовта на живота си, но уви без особено голям успех. В неделя в един сайт се запознах с едно момче и още в понеделник ние бяхме на среща.
Всичко мина сравнително добре и накрая той ме целуна. Последваха още срещи в сряда и четвъртък ( вчера). Целувки, прегръдки и т.н. колкото искаш, но аз не изпитвам нищо към него. Приятна ми е компанията му, но не се чувствам много добре с него. Аз много държа да си правим майтапи и т.н., но той изобщо не реагира на моите шеги и закачки. Иначе имаме много общи неща, но някакси аз не се чувствам на мястото си до него. След като си тръгнах вчера от срещата , колкото и тъпо да ви звучи помолих Бог да ми даде знак какво да правя. Сутринта се случи нещо, което не очаквах. Майка ми беше станала много рано в 6 и в седем тръгвайки за работа ме викна, но аз й казах, че ми се спи и не искам да ставам. Обикновено като ме събудят така не мога да заспя повече, но този път се унесох. Сънувах две мои стари съученички, които не съм ги виждала от много време, един съученик, който мяркам чат пат из квартала и един мои колега от университета - Цецо, по който не че си падам, но много ми е забавно с него, разбираме се чудесно. И сънувам аз как седим в една стая и си говорим и изведнъж той ме гушва и ме целува. На мен ми стана толкова добре, че все едно открих себе си. Само, че това е само сън, т.е. в действителност това едвали може да стане. След като се събудих бях най - объркания човек на света. Какво да правя, приятели, да зарежа този, с който съм и да търся една "мечта" или пък да не правя нищо и да се впусна във връзка, в която не съм съвсем щастлива?
Моля ви за помощ. Наистина не знам какво да правя.ОтговорОтговор с цитат - 02.08.11 03:53#2от: Моля, моля, моля ви за помощ, просто не знам какво да правя?Благодаря. ОтговорОтговор с цитат
- 31.08.11 12:26#3от: Моля, моля, моля ви за помощ, просто не знам какво да правя?Съгласна съм! Не знам що за момче е този, но дори и да имате общи неща, щом не се чувстваш добре с него, значи мисля, че всичко е ясно. Не предавай сърцето си, а го следвай! Не се задоволявай с това, което имаш в момента, ако смяташ, че то (момчето) не е за теб!
Хаджииванова :Здравей, моят съвет е да следваш сърцето си и интуицията, ако те ти кажат не, послушай ги, най - вероятно не е твоят човек. Човек чувства всичко още в началото, ако усетиш, нещо, което те възпира, значи има защо.ОтговорОтговор с цитат - 31.08.11 09:15#4от: Моля, моля, моля ви за помощ, просто не знам какво да правя?Приятели, първо благодаря за съветите. Послушах сърцето си и запазих това, което имах с това момче. Открих в него неща, които не съм подозирала, че той притежава. Обикнах го много. Не знам какво ще се случи по натам, защото той замина за Австрия на практика, но сега знам, че любовта при мен дойде случайно, ненадейно, но пък беше силна. Преживях много хубави моменти с него и се надявам да продължим по същия път, когато се върне. ОтговорОтговор с цитат
- 06.09.11 08:00#5от: Моля, моля, моля ви за помощ, просто не знам какво да правя?Любовта не идва, когато искаме, когато очакваме. Тя просто ни връхлита в един момент. Живота ме е научил, никога да не казвам никога. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest