Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Целувка от починалия ми прадядо

Целувка от починалия ми прадядо

  • 25.02.22 12:10#1Потребител#311788Потребител#311788НовакРегистрация: 25.02.22Град: -Отговори: -Целувка от починалия ми прадядоЗдравейте!
    Имам много бледи спомени от моя прадядо. Почина когато бях на 8 години.

    Миналата вечер сънувах как идва в съня ми беше с баба ми неговата дъщеря. Аз бях легнал на леглото а той седнал ,изправи се и дойде при мен и ме целуна няколко пъти по бузата.

    Много ви моля да ми кажете какво според вас означава този сън.

    Дори и да е нещо лошо не се притеснявайте да споделите мнение
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.23 11:58#2MSLMSLНовакРегистрация: 01.09.23Град: ВарнаОтговори: 11от: Целувка от починалия ми прадядоПрисъствието на вашия прадядо може да символизира свързването ви с миналото, родовата или културната ви наследство. Той може също така да представлява мъдрост, опит или вътрешна сила.Леглото може да представлява комфорт, безопасност и покой. Може да насочва вниманието ви към необходимостта за почивка или вътрешна хармония.Целувките по бузата могат да се тълкуват като израз на нежност, обич и подкрепа от вашите предци. Те могат също така да символизират връзката ви с роднините или усещането ви за приемане и принадлежност.Сънят може да отразява вашето желание за повече близост и връзка с покойния ви прадядо. Може би чувствате липсата от него и сънят е вашият начин да се свържете с него и да изпитате близостта му отново. Целувките по бузата може да символизират благословение или защита от покойния ви прадядо. Той може да ви праща положителна енергия или да ви дава подкрепа в живота ви. Сънят може да бъде и израз на вашите собствени емоции и възпоминания за прадядо. Може би сте го помнили като някой, който ви обичаше и ви показваше нежност, и сънят е вашият начин да изразите и преживеете тези емоции. Сънят ви отразява желанието ви за връзка и близост с покойния ви прадядо, както и неговото влияние и подкрепа във вашето сегашно състояние. Въпреки че той си е отишъл, вие все още го помните и той продължава да бъде важна фигура във вашето съзнание и емоционално благополучие. Сънят може да ви подсказва да потърсите вътрешна хармония и да се свържете с вашия род и културен корен, което може да ви помогне да се чувствате по-близо до прадядо и да се свържете с неговите ценности и мъдрост.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest