Сънувах починалата си котка

 • 22.12.19 10:17#1AnonimenBdhdAnonimenBdhdРегистрация: 18.11.19Град: РазлогОтговори: -Сънувах починалата си коткаЗдравейте! Отскоро съм тук в този сайт, и ми помага много.

  Обаче тази нощ сънувах починалата си котка. Не съм сигурен дали беше момче, или момиче. Мислехме през повечето време, че е момче, но една баба на по-горна улица го е видяла някъде в постройка на поляната там котката да е раждала.

  Играх си с негя и я изкарах, а после щом отидох на двора, като го виках не мърдаше. На следващия ден го водихме на ветеринар. Би му инжекция и каза, че ако до 24 часа не се оправи, няма шанс. И така 20 лева за нищо.

  Твърди бъбреци и 40 градуса температура. Така и не се оправи, и се мъчеше няколко дена. Така след тези дни си тръгвах от училище, дядо ми каза, че Теди (котето) отишло на обяд нанякъде и досега не се е върнало.

  Толкова време не е отсъствал, вече с дни го няма, а той по принцип бяга от нас за да спи на една поляна нагоре от нас, мисля, че в някаква плевня.

  Та нали тази нощ го сънувах жив, как го галя във всекидневната(хола) ни. Тогава се бях увил в радост, мислех, че не е сън, но ето, че се събудих.

  Какво да правя, ако сънувам починалото си коте. Вашите ценни съвети очаквам долу в коментарите.
  ОтговорОтговор с цитат