Мразя се

  • 02.11.19 12:30#1Потребител#240551Потребител#240551НовакРегистрация: 02.11.19Град: БояджикОтговори: -Мразя сеЗдравейте, казвам се Еманоил и съм на 21 г. Искам да ви споделя няколко факта за мен.

    Имам проблем с самия мен израснал съм единствено дете в семейството сестра ми се омъжи като бях на 5 годинки, та така от начало живеех в едно почти изпустояло село 3 години после се преместих в друго село и в друго училище бях аутсайдера в класа всеки се подиграваше с мен биеха ме и не исках да отивам да уча като се затварях в стаята ми и не излизах изобщо отивах до тоалетна и обратно пропилях си детството вкъщи и така след това се преместих в гимназията там никой не се държеше с мен лошо но имах незнам как да го наричам нещо като страх и срам смесено и не говорех с никого от училище вкъщи цели 4 години и точно заради това се ненавиждам не искам да живея имам чувството че никой няма нужда от мен чувствам се изоставен все едно никой не го е грижа за мен.

    И поради тази причина не съм си намерил и гадже. Не че не съм се опитвал но винаги съм бил отхвърлян и още повече влизам в депресия. Та ще ви помоля да ми дадете някой съвет как да преудолея тази депресия и да превъзмогна страха си.

    Благодаря ви предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.11.19 08:20#2СабинаСабинаНовакРегистрация: 14.11.19Град: ВарнаОтговори: 1от: Мразя сеЗдравей,според мен можеш да се справиш с депресията като си повишиш самочувствието-трябва да се научиш да обичаш себе и след това да започнеш да обичаш някой друг. Това може да се осъществи като посетиш психолог-обсъдете това което те тревожи и се опитайте да намерите решение на проблема.Бях изключително депресирана и психологът ми помогна да оправя живота си.
    Не се отказвай,вярвам в теб!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.11.19 10:38#3K StoyanovK StoyanovНовакРегистрация: 16.11.19Град: ПловдивОтговори: 1от: Мразя сеЗдравей ами като начало да ти кажа ,че всеки човек е уникален сам по себе си.Ти си уникален също.Всички се учим всеки ден.Спри да се мразиш и започни да се обичаш,опознай себе си и ще видиш ,че си уникален и няма като теб.Колкото до изпитанията дето си ги преминал ами да трудни са.
    Всеки от нас има нещо с, което трябва да се справи.Пък и винаги помни ,че сме на земята за да се учим и израстваме.Както казват е дин филм най-големият учител са изпитанията.Сигурен съм ,че ако се спреш и помислиш за себе си ще видиш ,че си много силен характер.Сигурен съм също ,че имаш много качества ,които трябва да развиеш така ,че съсредоточи се върху себе си а другото само ще дойде.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.11.19 07:43#4IvanaBogoevaIvanaBogoevaНовакРегистрация: 18.09.19Град: СофияОтговори: 3от: Мразя сеВажното е да сме живи и здравиОтговорОтговор с цитат
  • 24.08.22 09:55#5Потребител#318658Потребител#318658НовакРегистрация: 24.08.22Град: ВарнаОтговори: 23от: Мразя сеIvanaBogoeva :Важното е да сме живи и здрави

    Трябва му психиатър на тоа
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest