Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Повтарящ се сън около 5-6 пъти вече

Повтарящ се сън около 5-6 пъти вече

  • 01.08.19 09:33#1Потребител#236074Потребител#236074НовакРегистрация: 01.08.19Град: -Отговори: -Повтарящ се сън около 5-6 пъти вечеПо принцип не ми е правело толкова впечатление, но напоследък драстично се промени това. Може би за период от година, поне 5-6 пъти сънувам сън, в който се случва едно и също нещо. Независимо как започва, дали съм просто на пейка с хора, или някъде другаде, винаги е вечер.

    Изглежда спокойно в началото, но после в небето се пръска нещо като заря. В момента, в който тази малка единствена заря се пръсне, тя се превръща в проливен, оранжев дъжд, който при допир изгаря. Захваща цялото тъмно небе, и тази оранжева киселина която пада като дъжд изгаря всичко, което докосне.

    Първите 2 пъти този сън стигна до там, че хората се криеха под земята, с цел да се спасят макар и за малко. Вече когато това нещо се случи, аз се събуждам. Някак си, всеки път когато усетя че нещо ще се случи лошо в съня ми, успявам да се събудя сама някак си насилствено, може би.

    Не ми е правело толкова впечатление всичко това със сънищата, докато не попаднах в ситуация в която заради сън с падащи зъби, последван от сън с паднал преден зъб, научих че скоро мой близък ще почине.

    Колкото и да си повтарям, че може би е просто съвпадение, нещо в мен ме притеснява много.

    Не намерих никаква конкретна информация, за подобен сън като горе описания. Ако някой има поне малко идея, бих искала да я сподели, защото не знам дори какво трябва да очаквам след всичко това.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.08.19 01:06#2Потребител#236308Потребител#236308НовакРегистрация: 07.08.19Град: -Отговори: 3от: Повтарящ се сън около 5-6 пъти вечеСпоред мен този сън предвещава неприятности. От нещо малко, появило се внезапно, ще стане голям скандал, който ще засегне теб и други около теб. Много ще бъдеш разстроена и ще пролееш доста сълзи, но в крайна сметка ще стигнеш до избавление. Кураж!ОтговорОтговор с цитат
  • 17.11.19 11:06#3NezabravkaNezabravkaНовакРегистрация: 13.10.16Град: -Отговори: 7от: Повтарящ се сън около 5-6 пъти вечеДа. Опасност за сънуващия. Но няма да пострада, надявам се, както е и в съня.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest