Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че развалям магия с мастило

Сънувах, че развалям магия с мастило

  • 27.07.19 03:45#1NezabravkaNezabravkaНовакРегистрация: 13.10.16Град: -Отговори: 7Сънувах, че развалям магия с мастилоИсторията на моя живот е сложна. След 30 години брак и много страдания, систематизирах всичко, което съм изживяла и след много прочетена информация вече съм сигурна, че над съпругът ми и мен и децата ми е имаЛО магия. Може и досега да има, но влиянието й вече е слабо.

    Допитвала съм се до гледачки за това(за магиите), което не би трябвало да правя, защото съм вярващ човек, а Бог е забранил да общуваме с гледачи и баячи. Чрез една приятелка (тя отиде при гледачката), гледачката казала, че аз много ходя на черква и се моля и вече не личи много дали е имало магия някога, защото от молитвите ми тя може да си е отишла.

    Но аз сънувах сън, в който до гърдите си притисках две деца (моите, едно по-голямо, другото - по-малко) и цялото ми същество тръпнеше от нежност и любов, защото ги притисках до гърдите си. Сякаш ги взех отнякъде и ги отведох на друго място. (наистина , отделихме се от един зъл човек - свекървата, която ме тормози мен и децата 15 години и много страдахме от действията й - отидохме да живеем в София, това е факт)

    После в съня си аз бърках мастило в един съд и сякаш търсех нещо - предмет, което падна и го загубих, но после видях друг предмет, също важен и той стана третият предмет, който бърках в мастилото. В съня си мислех, че развалям магия.

    След това видях една жена - висока и едра, със светла чуплива коса(и свекърва ми е такава), която лежи на леглото и казах на съпруга си : "Ето видя ли? Развалих магията." Тази преценка си я направих в съня си, че щом жената лежи и не може да ходи, значи магията се е върнала към нея.

    В коментар към съновника за тълкуване на значението за МАСТИЛО, прочетох , че мастило значи Животът ми, Кармата ми. Моля да ми помогнете да разтълкувам съня си.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest