Тези сънища се случват постоянно

  • 24.06.19 08:28#1niq1214@gmail.comniq1214@gmail.comРегистрация: 03.06.19Град: -Отговори: -Тези сънища се случват постоянноЗдравейте. Искам да попитам някой компетентен по тема, неясна за мен. От известно време ( 3, 4г. ) ми се случва всеки път да сънувам, независимо по кое време спя. Сънищата си ги помня ВСИЧКИ. Тълкувайки ги, въпреки, че нямат нищо общо с моят живот са точно това, което се случва или съм планувала да се случи. Досущ. 1:1. Всеки път. Без изключение и ще дам малък пример.

    В момента имам проблем в работа, който е в период на генерално решение от моя страна. Тъй като работя всеки ден поне по 8 часа, на 2 места съм предприела работно пътуване, което да намали часовете ми и да увеличи приходите.

    Това решение е взето преди 10 дни и от тогава всеки път сънувам, че се мъча на работа, да се пазя от колеги (много точно) и пътуване. Тези сънища се случват постоянно, и показват ТОЧНО това, което съм решила да правя. Някой може ли да ми обясни защо и какво се случва. Благодаря предварително.
    ОтговорОтговор с цитат