Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Коне, хора , като цяло въртележка

Коне, хора , като цяло въртележка

  • 02.07.11 11:11#1ValqValqНовакРегистрация: 02.07.11Град: -Отговори: 1Коне, хора , като цяло въртележкаКак започна съня не помня, но в момента в който развеждах един кон и той прескачаше препятствия ми е съвсем ясен. Първо беше като пони, после до края на препятствията стана голям . казаха ми да го прибера , но и двамата се заърпахме. Тогава някой тръгна да го удря.чувствах човека като познат, макар и лицето му да бе непознато. Тръгна да удря коня, но той вече беше млад мъж.двамата се спогледахме и аз се развиках да не го закачат. Много хора ни бутаха и викаха.
    После се озовахме в една огромна къща. Младежът се опита да ме целуне, но го подгониха домашните. Той се криеше, но така и не успя, хванаха го в нещо като гардероб. Онзи, който искаше да го бие сподели, че има нещо страннно напоследък в моето държание н в това на любимото му куче – аз съм станала по-груба, а песът му мил и ближел всички от радост. Това цялото се завъртя и вече се целувахме с момчето пред вратата, пак всичко се завъртя и бях в днешно време на моя рожден ден. Брат ми беше там и ми подари някакви дребни неща. Имаше и други познати и приятели. Всички ми подариха разни чантички с дреболии в тях.
    Всичко се завъртя и вече лежах на леглото и звънях на едно момоче , което харесвам. Вдигна, а от там се чу женски глас говорещ, за птички....Ядосах се и затворих телефона.
    И така се събудих. Като цяло рядко сънувам, но напоследък все повече и все по-дълги, и детайлни сънища имам.Защо така?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest