Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах любимата си по странен начин

Сънувах любимата си по странен начин

  • 23.04.19 11:19#1Потребител#196266Потребител#196266НовакРегистрация: 12.08.17Град: -Отговори: -Сънувах любимата си по странен начинЗдравейте!
    Наскоро сънувах любимата си в един много странен сън. Бяхме на някаква скала, която беше сама отделена в небето и ние бяхме на нея с един познат. Имаше и някакви машини, наподобяващи нещо между настолен компютар и слот машина от казино. Нашия познат играеше нещо на някоя от тях, а аз с моята любима обикаляхме и се чудехме на коя машина да заложим.

    Аз говорих непрекъснато а тя ме гледаше и не казваше и дума дори. Имаше друга машина, в която се слагат пари - беше нещо като стъклена каса със зъбни колела, които издърпваха банкнотите. Сложих банкнота от 5 евро но зъбите на машината ги дръпнаха много встрани и не ги отчете. Опитах се да ги взема но не успях.

    След това изкарах от джоба си 4 банкноти по 5 евро, които бяха нови и точните ми думи бяха " Моето момиче това са парите с които можем да играем, искаш да играем заедно или по отделно на теб 10 и на мен 10". Тя ме ми отговори и аз се събудих.

    Можете ли да ми кажете какво означава този сън? С нея наскоро се разделихме и отношенията ни в момента не са никак добри.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest