Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Един сън, сънуван 5 пъти

Един сън, сънуван 5 пъти

  • 22.06.11 06:06#1nana1nana1НовакРегистрация: 22.06.11Град: -Отговори: 1Един сън, сънуван 5 пътиЗдравейте, преди 2 години сънувах, 4е вися от дърво и изведнъж падам на земята ииии... това е после се събуждам.

    От тогава на около 4-5 месеца, пак го сънувам не мога да разбера ЗАЩО ??? :s: :s: :s:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.06.11 03:45#2olesqolesqНовакРегистрация: 26.06.11Град: -Отговори: 1от: Един сън, сънуван 5 пътиЗдравейте. Искам да кажа, че броя няма никакво значение 5/150 пъти. Повтарянето на един и същи сън или напрапването показва, че имаш някакъв проблем или нещо, което те терзае или нещо, от което не можеш да се освободиш и т.н. Причините могат да бъдат различни. Ти сама трябва да откриеш смисъла на съня. Например, преди месеци когато сънува за първи път съня си, спомни какво те тревожеше или какво не можеше да си изясниш.
    Ще ти дам пример с моя сън преди 1 година и половина се разделихме с моя приятел, заради мене. Аз исках отново да се съберем, но не се получи. В продължение на 1 година след раздялата, когато осъзнах грешката си започнах да сънувам, че изпускам влак. На различни места, с различни хора, различни спирки, но винаги го изпусках. Тичах след него, ходех до другата спирка, но пак го изпусках.
    Един ден сънувах, че сме заедно с приятеля ми, отново сме се събрали. Влака мина покрай мене, обаче аз не го погледнах вече, не ме интересуваше. Въпреки този сън не разбрах посланието. След време разбрах какво значи съня. Беше като озарение от нищото, разбрах, че изпуснатият влак за мене значи изпуснат шанс, възможност да бъда с него, понеже причината беше моя за раздялата ни.
    Така, че за всеки посланието на съня е различно в зависимост от човека. Ти трябва сама да откриеш значнието, ще се зарадвам, ако съм помогнала поне малко.

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest