Казах ѝ, че искам да е моя

 • 27.02.19 11:16#1kris.blagoev@abv.bgkris.blagoev@abv.bgРегистрация: 27.02.19Град: -Отговори: -Казах ѝ, че искам да е мояСънувах, че съм с една приятелка и колежка, нейното гадже и още хора. Отнякъде се появи неин нов приятел който демонстираше превъзходство и това че е новият и приятел (гадже) и е голяма работа. Бяхме всичките в пеша после в някакво превозно средство Старият и приятел гледаше разсеяно и тъжно. Приятелката ни беше безучастна..

  Аз реших че мога да е измъкна гушнах е ,понесох е ,тя се беше свила на топка и я откраднах от компанията Бяхме на нещо като платформа ,каруца,отворен вагон...Взех е(на ръце) и се скрихме отзад на една пълна с непознати хора кола комбе и се качихме отзад в багажника.

  Така се скрихме от всички . Приятелката още беше свита на кълбо целунах е няколко пъти,гушках е и тя ми отвърна с език и ме прегърна,аз е гушнах по силно и казах че искам да е моя.Какво всъщност съм сънувал.?
  ОтговорОтговор с цитат
 • 01.03.19 10:52#2KashpirqnecaKashpirqnecaРегистрация: 31.01.19Град: -Отговори: 10от: Казах ѝ, че искам да е мояgledel se nekoe film posle se go sonuvel nisto osobeno ne e tvoet sen

  na men se e slucvelo da sonuvem podobne seniste sled koto sem gledel nekoe felm
  ОтговорОтговор с цитат