Какво мислите за магиите?

  • 29.11.18 03:00#1Диана11Диана11Регистрация: 29.11.18Град: -Отговори: -Какво мислите за магиите?Здравейте, казвам се Дияна! От 20 г. живея в Берлин Германия. Преди 15 г. се разболях и започна ходене по мъките. Лекарите не можеха да ми определят тона диагноза, накрая казаха че страдам от паник- атаки, но после се оказа че не е тази диагноза. Смених много лекарства, но нищо не помогна. Личният ми лекар, с който вече бяхме станали приятели, заради честите ми посещения при него ми каза че, моето състояние не може да се диагностицира от медицината.

    Тогава реших да тръгна по ходжи, и те установиха, е имам родово проклятие, което е вид магия и е една от най-тежките. Те не можаха да ми помогнат, защото аз съм християнка.

    Но каква християнка бях! Само на хартия. Обърнах се към Бога и се и реших да се прибера в България. И тогава, като чели наистина Бог ме свърза с един свещеник, който спаси живота ми, като ме въведе в православната вяра и с молитви той развали всички магии. Сега съм преродена в Бога и съм нов човек!
    ОтговорОтговор с цитат